Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen egyszerre 2 pasival lenni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 12:02
1/7 anonim 

válasza:

Elég jó, ha jók a pasik. Nagyban függ tőlük...
2/7 anonim 

válasza:

Két figyelmes, odaadó, kitartó, önzetlen férfival nagyon jó. Szerencsémre eddig ilyen jutott.
3/7 Viola811 

válasza:

Számomra csodálatos. Főleg ha egyszerre ketten vannak benned és úgy élsz át folyamatosan hüvelyi és anális orgazmust is.
4/7 anonim 

válasza:

Folyamatban van, de legalább az egyiket nagyon jól ismerem. A másik totál idegen, de remélem 1x teljesül:))
5/7 anonim 

válasza:

Valószínűleg nem a nő fizeti majd a vacsora számlát, csak a nőgyógyászt.
6/7 anonim 

válasza:

Egyszer egy csaj kissé benyomva mondogatta nekem, hogy szeretne két pasival lenni, kérdeztem szereted az anált, azt mondta, azt nem engedné, de minden más normál dolog mehetne (azért én is jól jártam mert egy szopásra meg tudtam fűzni, kérdeztem akarja-e hogy megdugjam vagy kinyaljam, hogy elélvezzen, de ).
7/7 anonim 

válasza:

6. folyt,
azt mondta, majd otthon megoldja magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!