Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, kipróbálnátok a financiális dominanciát? Amikor egy szubmisszív pasi arra izgul hogy pénzt vesztek el tőle.
Kedvelem a BDSM-et, de ez az egy, amitől felfordul a gyomrom. Egyáltalán nem értem, hogy mi ebben az élvezet.
Vagy ha ezt élvezed, akkor miért kell ehhez domina? Egyszerűen csak kimész sötétedés után a nyóckerbe és megoldódik a kérdés.
Vagy ha ezt élvezed, akkor adjad nekem.
#4 ez nekik külön élvezetet jelent, hogy átveszik felettük a kontrollt, s megfosztják őt egy jelentős bevételtől. Jó tud lenni.
Én az egyik szubommal úgy szoktam elmenni vásárolni, hogy fogasnak használom, mindent ő fizet, s ő cipekedik. Mindketten élvezzük. A végén meg cipőt csókolhat, az a köszönet, meg képeken láthat az új cuccokban.
De vigyázni kell, mert rengeteg a csaló. Kifejtik, hogy ezt-azt akarják, meg, hogy Te is mondd el, hogy hogy akarsz, majd egy macska-egér játékba torkollik az egész, s amikor fizetni kell, akkor meg eltűnik. Vagy a szerződésbe nem akarnak belemenni. Másképp nem megy.
Nálam ezért úgy van, hogyha azt akarja, hogy beszéljek vele minimálisan és ráfordítsak a fontos időmből egy részt, akkor fizet. Ha ez oké, s tetszik neki amit tudok neki nyújtani, akkor szerződést írunk, én ezt nem húzom sokáig. Amikor érzem, hogy nem jön össze úgysem, mert komolytalan tovább lépek, nem foglalkozom vele.
Mindjárt lesz itt jópár "domina " fèrfi aztán fizethetsz a semmire komolyan hogy emberek ennyire eszetlenek legyenek hihetetlen számomra . Akkor már inkább mennèl el valamelyikhez ha ennyire fizethetnèked van .
4# pont erre gondoltam èn is 🤣🤣🤣! 43f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!