Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoltok, ha sokszor megbámuljátok egy csaj fenekét?
ÉN IS CSAK MEGNÉZEM ÉS ENNYI bocs a nagy .....
de pl ha megyek az utcán vagy buszon olyan ciki ha oda oda nézek mintha perverz rohadék lennék és kb a nők is ezt gondolják
Ahol én élek arrafelé ritka a jóganacit viselő nő. Általában farmert, vagy bermudanadrágot, viselnek, vagy hasig felhúzott sötét nacit. Mégis amikor elsasszézik előttem gyalog vagy kerékpáron egy-egy formás popsi, beindul a fantázia.
Körülbelül ezt úgy kell elképzelni mintha a szememmel lefényképezném a popsiját. Aztán a következő kép már az arcáról készül. Mert kíváncsi vagyok kinek van ilyen szép feneke. Gyanítom hogy van párja, ezért nem merem megszólítani. Felénk nagyon sok nőnek van kapcsolata. De minden vágyam hogy egyszer legyen egy olyan párom/állandó partnerem akinek a fenekére szeretek ránézni.
Ha sokszor megbámulom akkor az nálam a szimpátia jele, jó hogy nem lehet úgy érezni a nézést mint a tapintást.
Erről tudnék még veled beszélgetni. Érdekes téma szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!