Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nemi betegségek orális úton,ho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemi betegségek orális úton,hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A nemi fertőzések ugye nyálkahártyán keresztül terjednek. Az lenne a kérdésem,hogyha nekem van nemi betegségem amiről nem tudok és a páromat kielégítem orálisan akkor ő eltudja kapni tőlem az által hogy a szám,nyelvem hozzá ért a nemiszervéhez? Vagy csak én tudok elkapni fertőzést tőle? Ha nem kap el semmit,akkor az azt jelenti,hogy ha ő elégítene ki orálisan engem,akkor sem kapna el semmit?

Kérlek aki ért ehhez,az írja le,hogy hogyan is van ez az egész mert nem tiszta. Köszönöm!

2023. jún. 17. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A szájban és a nemi szervekben is van nyálkahártya. Az aktus során a mikrosérülések elkerülhetetlenek. A kórokozók /vírusok, baktériumok/ akadálytalanul átkerülhetnek.Tehát mindegy, hogy kinek a szája, kinek a nemi szerve az adó vagy kapó terület a fertőzés átterjedhet.
2023. jún. 17. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tovább is adhatod és te is elkaphatsz orál szex utján sok mindent.
2023. jún. 17. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindent ami nemi úton terjed.
2023. jún. 17. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Az adott STD-től függ! Vannak olyan STD-k amik a véráramban is megtalálhatóak (pl. HIV) ezeket orális úton is át lehet adni, de a leggyakoribb infekciós forma ahol nyálkahártyák "találkoznak" (értsd aktus).

Vannak olyan STD-k amik bizonyos (genitális) testnedvekben tanyáznak, ezeket "átvenni" tudod orállal, de átadni nem (mivel nincs kórokozó a nyáladban).

Ezzel együtt az átadás kockázati sorrendje:

- anális közösülés;

- vaginális közösülés;

- orális szex (értsd ennél a legkisebb az esély - de nem zárható teljesen ki).

2023. jún. 17. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!