Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi betegségek orális úton,hogy is van ez?
Sziasztok! A nemi fertőzések ugye nyálkahártyán keresztül terjednek. Az lenne a kérdésem,hogyha nekem van nemi betegségem amiről nem tudok és a páromat kielégítem orálisan akkor ő eltudja kapni tőlem az által hogy a szám,nyelvem hozzá ért a nemiszervéhez? Vagy csak én tudok elkapni fertőzést tőle? Ha nem kap el semmit,akkor az azt jelenti,hogy ha ő elégítene ki orálisan engem,akkor sem kapna el semmit?
Kérlek aki ért ehhez,az írja le,hogy hogyan is van ez az egész mert nem tiszta. Köszönöm!

Az adott STD-től függ! Vannak olyan STD-k amik a véráramban is megtalálhatóak (pl. HIV) ezeket orális úton is át lehet adni, de a leggyakoribb infekciós forma ahol nyálkahártyák "találkoznak" (értsd aktus).
Vannak olyan STD-k amik bizonyos (genitális) testnedvekben tanyáznak, ezeket "átvenni" tudod orállal, de átadni nem (mivel nincs kórokozó a nyáladban).
Ezzel együtt az átadás kockázati sorrendje:
- anális közösülés;
- vaginális közösülés;
- orális szex (értsd ennél a legkisebb az esély - de nem zárható teljesen ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!