Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretkezek egy pasival akinek már családja is van az nagyon durva megcsalásnak számít? Egyátalán mi számít megcsalásnak?
Mikor fiatal tini voltam akkor egy puszit csókot is annak véltem
Most azt ha lefekszik mással
Szerintem az sokkal durvább ha úgy megy félre hogy érzelmek is vannak
A legtöbb nős,családos pasi legalább 1x félre megy kölcsönös szimpátiaa alapon érzelem mentesen kiüríteni a tárat ,kaland vágyból.
Aki meg ezt tagadja fixrn fantáziál más nőről
29N
Egyértelmű megcsalás és igen nagyon durva! Nem is értem ezt a kérdést🤦🏼♀️ Az ilyenek miatt van a sok önbizalom hiányosos ember és még ha van mellette valaki normális akkor is nehezen bízik benne, hogy nem lesz megcsalva. Miért ne lenne megcsalás? Hisz d*gni akartok egymással. Én azt nem értem, ha ilyen megtörténik miért nem zárjátok le a kapcsolatotokat és úgy mentek bele :/
Én az ilyet gerinctelenségnek tartom. A büdös f@ssz*po g*ecije meg még a családját is képes lenne kockáztatni egy kis ribiért. Dobd ki szeretncsétlen barátodat had találjon magának valami normális barátnőt!
Az a megcsalás, amit a másik fél aki mellől félrelépnek, megcsalásnak vesz.
Attól mert félrelépsz lehet a másik még nem éli meg megcsalásnak. Persze ha megtudja.
15
Ha nem tud róla akkor megcsalás, és nem tudott. Másnap azért mondtam el, hogy elhagyjon...
18
Nem baj, nekem jól esett. És még el se hagyott... 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!