Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet mondani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet mondani?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit, aki mellesleg jól néz ki, de engem nem érdekelt mint ferfi. Túl nyugodt, semmi szenvedély nincs benne, mindenben olyan kimért.

Annyit jart a nyakamra, segített mindenben es miert ne alapon mind ölelelgetett, mert ő tudja hogy en erre vágyok, habar nem mondom.

Vegul kielégítettem orálisan, hogy kopjon mar le mert nem akart elmenni a hazamból.

Most meg folyton keres es meg van bolondulva

Sajnalom, hogy ezt elcsesztem

Mar haragszik is, h utasitom el

2023. jún. 16. 22:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Mint haver kellett volna, azert próbáltam meg
2023. jún. 16. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Mint haver kellett volna, ezért leszoptad. Mit lehet mondani? Hát, nem vagy túl okos.
2023. jún. 16. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez bevállik minden bolond csajnál?
2023. jún. 17. 01:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Mogyorózd meg, és közben mondd meg neki, hogy nincs tovább.
2023. jún. 17. 05:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha perverz a pasi és a kérdező megmogyorózza akkor lehet,hogy még inkább a nyakára fog járni! 😄

Amúgy jól el szúrtad ezt a dolgot kérdező, nem kellett volna lesz...od, mert most várja a folytatást.

2023. jún. 17. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!