Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus vagy nem?
a barátom tegnap kielégített(kézzel,szájjal is) és amikor ujjazott aztán elég intenzíven jött a nedv is és éreztem is hogy a hüvelyem többször összehúzódik miközben csinálta.
Ez az orgazmus jele volt?
Az 1-es miért van lepontozva, amikor egy egyértelmű választ adott egy eldöntendő kérdésre?
Ha nem orgazmus, akkor mégis mik lettek volna a hüvelyösszehúzódások?? Fingania kellett az alanynak, csak vissza-visszafogta?? 🤦
Majd megismeri a teste működését, reakcióit, és pontosan tudni fogja... Mint ahogyan azt is, hogy NEM csak eget rengető orgazmus létezik, hanem ugyanazon személynél változó intenzitással jelentkezhet. (közel 4 évtizedes tapasztalat, szóval bőven tudom, miről beszélek...)
Nekem volt már olyan orgazmusom nem is egy, ami vacak volt, alig éreztem belőle valamit a ritmikus összehúzódásokon kívül.
Szóval akár az is lehetett. Vagy csak közel volt az orgazmus. Onnan a legkönnyebb megállapítani hogy érzékeny utánna a csikló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!