Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok volt olyan hogy azért mondtatok nemet egy pasinak mert túl kicsi volt a farka?
Figyelt kérdés
2023. jún. 15. 22:15
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok szűz, de volt már ilyen
2/8 anonim válasza:
Bro' a szűz lányok nem azért szüzek mert csak kispötsűekkel találkoztak, hanem azért mert még nem volt olyan fickójuk akivel meglett volna a teljes bizalom (ÉS többnyire érzések) a szexhez. A szűz lányok többsége amúgy is fél hogy fájni fog, pont hogy egy túl méretes dorongtól parázna jobban nem pedig egy csöppségtől.
3/8 anonim válasza:
Mohó egy szűz lány, aki egyből nagy farkát akar :D
4/8 Pretorius25 válasza:
Szerintem egy szűz lány inkább egy kis méretű farokkal rendelkező pasival szeretné kezdeni, és majd, ha már nem lesz szűz, akkor menne rá a 20 plusszosakra.
5/8 anonim válasza:
Amikor én szűz voltam, én inkább a kis méretet preferáltam. Bár igazából most is, pedig már nem vagyok szűz, csak elég szűk. Olyan viszont volt, nem is egy, hogy túl nagy méret miatt utasítottam vissza valakit.
6/8 anonim válasza:
Aki még szűz az valszeg nem nagyon tapasztalt a méretek között, ha csak nem készül előre, hogy aha utánanézek neten ennyi és ennyi az átlag méret, aztán mivel gondolom szemmértékre nem megy akkor centivel ellenörizzük mekkora előtte.
7/8 Pretorius25 válasza:
Nem tudom elképzelni a szitut, hogy egy lány ( akár szűz, akár nem ) úgy indul el mondjuk egy randira, hogy mérőszalagot tesz előtte a táskájába... XD
8/8 anonim válasza:
Szűz lányként nem, később viszont fordult elő ilyen. De mondjuk ehhez tényleg látványosan kicsi kuki kell a pasi részéről szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!