Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretném kipróbálni a prosztatamasszázst a partneremmel, akkor hogyan kezdjek neki?
Szeretném csinálni neki (nő vagyok), de félek, hogy fájdalmat okozok. Itt is kell a bemelegítés, mint nők részére anális szex előtt? Hogyan csináljam, akinek van tapasztalata, adna tippeket?
Előre is köszi!
Hát, szerintem elsőre ne a prosztatamasszázst célozzátok meg, ha eddig semmilyen anális élményetek nem volt. Még mi sem jutottunk el konkrétan a végéig, de imádja az anális kényeztetést, és én is alig várom hogy végigvigyem neki a folyamatot. :)
Először csak simogasd, nyalogasd neki a gátat, a lukja környékét. Ha jól megnyálazod, akkor a síkosítást egyúttal meg is oldottad, de érdemes kéznél tartani direkt anál síkosítót, az tovább marad csúszós.
Utána jöhet egy ujjad, épp csak a zárógyűrűn belülre, ki-be húzni, körbematatni neki, hadd szokja az érzést. Aztán mehetsz mélyebbre. Én amikor először jártam a pasimban :D, kérdezgettem tőle, milyen érzés amikor a prosztatáját elérem, és azt mondta, kicsit furcsa, szokatlan, nem egyértelműen csak jó, de határozottan ismétlésért kiált. Szóval, ne lepődjetek meg ha rögtön nem jön be neki csont nélkül.
Az egy ujj után jöhet a kettő, és folyamatosan kommunikáljatok, hogy mi esik jól és mi nem.
Általában rövid a körmöm, műköröm nincs, de erre azért figyelnék. Gondoltam, hogy így kellene, de jobb a megerősítés. :)
Köszönöm a tanácsokat!
Igen, tudom. Ez a prosztata masszázs, nem anális izgatás, vagy ilyesmi. :) Úgy értem, nem arról szól, hogy ujjazom a fenekét, hanem, hogy megkeresem a megfelelő pontot és azt izgatom.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!