Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok szerintetek a torokdugá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintetek a torokdugás és a torokra élvezés az teljesen természetes egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
csak mert egy itteni kommentelő szerint igen
2023. jún. 14. 12:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9-es

"hogy megbeszéljük a párunkkal a vágyainkat és kipróbáljuk. "

Úgy látom szőke vagy.Hiába beszélitek meg ha fizikailag nem birod,és öklendezel tőlle.

2023. jún. 14. 13:31
 12/24 anonim ***** válasza:
A 8. pontban van az igaz válasz a kérdésre.
 13/24 A kérdező kommentje:
9-es kommentelő szerint mindenki méret független torokba..
 14/24 anonim ***** válasza:
11, de hát pont ezt írtam, hogy ki kell próbálni, különben hogy derül ki...
2023. jún. 14. 13:33
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Soha nem izgatott a mélytorkozás. Nem is élveztem, nem is akartam ezt kérni a lánytól soha. Szerintem ezt egy nő sem élvezi. A sima szopás sokkal izgatóbb.
2023. jún. 14. 13:46
 16/24 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, SEMMI, ami természetes, vagy alap egy kapcsolatban.

Viszont MINDEN lehet természetes és alap, ami MINDKÉt fél beleegyezésével, jóváhagyásával, akaratával megegyezően történik.

Ha valaki nem akar/tud/szeret mélytorkozni, ott nem lehet alap, akkor sem, ha a pasi szerint az.

Ha valaki szereti/engedi, akkor meg igen.

És NEM, sem a szopás, sem a nyelés nem alap és természetes, ha bármely fél nem akarja. Még a dugás (pláne annak gyakorisága) sem alap. Persze, ha valakinek nem tetszik a másik fél szexuális hozzáállása, nem kell vele lennie, akkor szimplán nem illenek össze.

De azt mondani egy nőnek, hogy márpedig leszopsz, mert az alap (vagy egy pasinak, hogy ki KELL nyalnia a nőt, mert az alap), nem lehet. Senki nem várhat el semmit, ahogy a másik sem várhatja el, hogy lemondjak valamiről amit szeretek, mert ő nem akarja megadni.

2023. jún. 14. 13:48
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azt hiszem tényleg félreértelmezted a #9-es kommentelő mondandójának a lényegét. Így kifejtve teljesen világos az álláspontja és a feltett kérdésed az félrevezető módon hivatkozik rá.
2023. jún. 14. 13:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ahogy az előző válaszoló írja, a kérdésed rohadtul nem arról szól amiről a 9es beszélt veled... Félrevezető és a témában igencsak csőlátásra vall ahogy előadtad.
2023. jún. 14. 15:03
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

"Az itteni kanos kiscserkészek szerint a 20 cm, a s.ggből szájba és hasonlók is teljesen természetesek. Ne egy anonim oldal trolljaiból indulj ki."

Te sem dugtál még egy jót!

"Soha nem izgatott a mélytorkozás. Nem is élveztem, nem is akartam ezt kérni a lánytól soha. Szerintem ezt egy nő sem élvezi. A sima szopás sokkal izgatóbb."

Egy újabb nyápic phasz. Igenis élvezik a nők ès szívesen megteszik a párjukért. Te 0 agyú!

2023. jún. 14. 18:40
 20/24 anonim ***** válasza:
66%

"Egy újabb nyápic phasz. Igenis élvezik a nők ès szívesen megteszik a párjukért. Te 0 agyú!"

Valószínűleg eddig kizárólag 0 önbecsülésű, megvezetett kislányokkal volt dolgod. A nők ugyanis ezt nem élvezik. Én is az vagyok, és jó sokat ismerek is. (A nők jórésze az orált sem élvezi, csak a párja igénye miatt teszi.) A torok nem erogén zóna, a garatreflex pedig éppen azért van, hogy lefelé csak olyasmi menjen, ami oda való. Amelyik nő ezt élvezi, az vagy hazudik, vagy szereti, ha gyötrik, megalázzák.

Te ostoba phasz.

2023. jún. 14. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!