Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex a szép embereknek van kitalálva, ők tudják csak igazán megélni szexualitásukat?
Nőként akárhogy nézhet ki valaki, szexre még úgyis kelleni fog pár férfinak. Akár teljesen jóknak is.
Férfiként viszont meglepődtem, hogy egyetemen mennyi srác ismerősöm volt szűz... Tök átlagos srácok is, akikről az utcán elmenve nem is gondolná az ember.
Én is átlagos vagyok. Voltak komolyabb és lazább kapcsolataim. Hát, azt kell, hogy mondjam, 30 évesen még nem tudtam teljesen megélni a szexualitásom. Nagyon kevés lánynál éreztem azt, hogy tényleg kívül-belül maximálisan kíván és nem csak az épp rajta lévő rózsaszín köd és a személyiségem miatt.
Ehhez képest a lány ismerőseim akkor és úgy élték meg a szexualitásuk, ahogy csak akarták. Elég volt felmenni tinderre vagy pár ismerőst kiválasztani, aztán már mehetett is minden.
Na, vajon miért, #15?
Vajon melyikük hordja ki a gyereket, majd szüli meg, szoptatja, stb?
Ehhez azért egy hajszállal gondosabban kell válogatnia, mint a másiknak.
16
Te minden Tinder dugiparti után teherbe esel vagy mi?
Milyen hülye kifogás.
Kérdező!
Te komolyan azt hiszed, hogy 2 millió év ösztöneit 2 perc alatt át lehet írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!