Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szex a szép embereknek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex a szép embereknek van kitalálva, ők tudják csak igazán megélni szexualitásukat?

Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Sokan csodálkoznak hogy mit keres ez a ronda dagadt jó ezzel a szuper pasival. Elárulom a titkot: intelligens, humoros, kedves, nem hisztis nem követelőző, nem önző. Hagyja a pasit élni.
2023. jún. 13. 23:39
 12/20 he84 ***** válasza:
50%
Hát 9-es válaszoló, csak mert nő vagy, attól még kezdeményezhetsz óvatosan a kolléganőnél, azért megenni nem fog. Gondolom csak tudod, hogy nem csak heterók léteznek, hanem bi és homoszexuálisak is, lehet hogy te is az vagy, ezt nem kell szégyellned. Eleinte csak barátkozz vele, majd idővel térj óvatosan a lényegre, hogy lád neki mi a hozzáállása erről, hogy ő milyen beállítottságú.
2023. jún. 14. 00:28
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Azoknak van kitalálva, akiknek működik a rendeltetésszerűen a nemi szervük.
2023. jún. 14. 00:43
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Nőként akárhogy nézhet ki valaki, szexre még úgyis kelleni fog pár férfinak. Akár teljesen jóknak is.

Férfiként viszont meglepődtem, hogy egyetemen mennyi srác ismerősöm volt szűz... Tök átlagos srácok is, akikről az utcán elmenve nem is gondolná az ember.

Én is átlagos vagyok. Voltak komolyabb és lazább kapcsolataim. Hát, azt kell, hogy mondjam, 30 évesen még nem tudtam teljesen megélni a szexualitásom. Nagyon kevés lánynál éreztem azt, hogy tényleg kívül-belül maximálisan kíván és nem csak az épp rajta lévő rózsaszín köd és a személyiségem miatt.

Ehhez képest a lány ismerőseim akkor és úgy élték meg a szexualitásuk, ahogy csak akarták. Elég volt felmenni tinderre vagy pár ismerőst kiválasztani, aztán már mehetett is minden.

2023. jún. 14. 00:46
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de miért van az a férfiaknak nagyobb szüksége puncira, mint a nőknek farokra?
2023. jún. 14. 01:00
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Na, vajon miért, #15?

Vajon melyikük hordja ki a gyereket, majd szüli meg, szoptatja, stb?

Ehhez azért egy hajszállal gondosabban kell válogatnia, mint a másiknak.

2023. jún. 14. 08:01
 17/20 A kérdező kommentje:

16

Te minden Tinder dugiparti után teherbe esel vagy mi?

Milyen hülye kifogás.

2023. jún. 14. 08:38
 18/20 anonim ***** válasza:
58%
Az hogy valaki sokat dug sokfélével, egyáltalán nem jelenti hogy jobb és kielégítőbb a szexuális élete mint annak aki monogám párkapcsolatban él.
2023. jún. 16. 21:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Te komolyan azt hiszed, hogy 2 millió év ösztöneit 2 perc alatt át lehet írni?

2023. jún. 16. 22:32
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
#15: Miért, nagyobb szükségük van? Ugyanannyira szüksége van mindkét nemnek. Talán annyi a különbség, hogy nőként könnyebb szexet kapni, szóval erre nem stresszelnek rá annyira a nők.
2023. jún. 17. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!