Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor volt olyan lanyok hogy pukizott a puncitok? Miert van ez?
Sokszor, hatulrol mindeg :(
A pasi telepumpal....
Volt már
A pasi tele pumpálja levegővel
Ez akkor van mikor a farok nem tölti ki a hüvelyt és marad hézag amin bejut a levegő
Persze, ez természetes.
Avval nem értek egyet, hogy vékonyabb farok esetén van, mert az én páromnak irdatlan vastag farka van, kutya pózban mégis előfordul, hogy megy belém levegő. Az is számít, mennyire húzza ki az adott férfi.
#8 tévedsz! Miért lennék férfi?? Csak mert nem tág a lukam, mint a bécsi kapu, hogy telemenjem levegővel?? A titok: INTIMTORNA! Ki lehet próbálni. Igen, anno velem is előfordult, de mivel engem zavart, ezért tettem ellene és nem csak nyugtáztam magamban, hogy "jól van az, ez természetes"...
És mivel a kérdés azzal a szóval kezdődött, hogy "Sokszor", ezért írtam röviden és tömören azt a választ, amit.
Egyébként láttam, hogy le is lettem pontozva, csak mert nem illek bele a sablonba, de gondolhatod, hegy mennyire érdekel.... 🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!