Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggasztó ha néha megkívánok más lányt a barátnőmön kívül, akár megcsalni is hajlandó lennék úgy érzem, de ha kiverem ledöbbenek az előző gondolataimtól, a megcsalás ténye is nevetségessé válik?
11. Érdekes, mindenki más kifogást keres hogy kibújjon a dolgok alól. :)
Én nőként baromi nagy étvággyal rendelkezem és nálunk egy jó ideje nincs semmi. Vagy ha van, nem nagyon kapom meg amit szeretnék. Mégsem csalom meg a párom, nem nézek mást, nem megyek más után. Kommunikáció, aztán csak lesz valahogy.
"Valahogy én sose kívánok meg más nőt a kedvesemen kívül egyáltalán, gondolati szinten sem, pedig én is férfi vagyok. Valahogy én sose kívánok meg más nőt a kedvesemen kívül egyáltalán, gondolati szinten sem, pedig én is férfi vagyok."
valaki meg férfiként férfiakat kíván
de nem ez a tipikus.
"Ez mekkora hülyeség már mert "férfi vagy" attól van agyad gondolkozz vele."
a "férfi vagy" részt csak arra írtuk válaszul, hogy miért kíván meg időnként más nőket, nem arra, hogy csald meg a másikat nyugodtan.
15. Akkor a nőnek is joga, nem? Lát egy jó férfit, meg is jegyezheti; "Milyen helyes, beleülnék a farkába."
Ja nem, mert automatikusan ribi lesz xD
Mert ezt is csak a férfiaknak szabad.. :(
nem is egyszerűen joga, hanem konkrétan nem is az ő tudatos döntésein múlik, hogy kívánatosnak talál-e valakit vagy sem.
az, hogy milyen megjegyzést tesz, az már annak a része, hogyan kezeli a tényt, hogy kívánatosnak talál valakit.
de amúgy igen, normális dolog. ez csak a gyökér férfiak (és az irigy nők) szokása, hogy minden szir-szarért ribinek címkéznek más nőket.
17. Szerintem azt ki lehet érdemelni és nem ok nélkül.
Örülök, hogy legalább a nő is kifejezheti magát. :)
r.bi = olyan nő, aki fűvel-fával kavar.
az, hogy a keserű emberek még mi minden egyéb esetben használják a kifejezést, az már az ő problémájuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!