Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aggasztó ha néha megkívánok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggasztó ha néha megkívánok más lányt a barátnőmön kívül, akár megcsalni is hajlandó lennék úgy érzem, de ha kiverem ledöbbenek az előző gondolataimtól, a megcsalás ténye is nevetségessé válik?

Figyelt kérdés

2023. jún. 13. 18:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Érdekes indokok.. Sokan itt annyival elintézik hogy ,,mert férfi vagy''. Valahogy én sose kívánok meg más nőt a kedvesemen kívül egyáltalán, gondolati szinten sem, pedig én is férfi vagyok. Különös.
2023. jún. 14. 01:17
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Ez mekkora hülyeség már mert "férfi vagy" attól van agyad gondolkozz vele.
2023. jún. 14. 06:32
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

11. Érdekes, mindenki más kifogást keres hogy kibújjon a dolgok alól. :)

Én nőként baromi nagy étvággyal rendelkezem és nálunk egy jó ideje nincs semmi. Vagy ha van, nem nagyon kapom meg amit szeretnék. Mégsem csalom meg a párom, nem nézek mást, nem megyek más után. Kommunikáció, aztán csak lesz valahogy.

2023. jún. 14. 09:27
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

"Valahogy én sose kívánok meg más nőt a kedvesemen kívül egyáltalán, gondolati szinten sem, pedig én is férfi vagyok. Valahogy én sose kívánok meg más nőt a kedvesemen kívül egyáltalán, gondolati szinten sem, pedig én is férfi vagyok."

valaki meg férfiként férfiakat kíván

de nem ez a tipikus.

2023. jún. 14. 10:22
 15/19 anonim ***** válasza:
26%

"Ez mekkora hülyeség már mert "férfi vagy" attól van agyad gondolkozz vele."

a "férfi vagy" részt csak arra írtuk válaszul, hogy miért kíván meg időnként más nőket, nem arra, hogy csald meg a másikat nyugodtan.

2023. jún. 14. 10:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15. Akkor a nőnek is joga, nem? Lát egy jó férfit, meg is jegyezheti; "Milyen helyes, beleülnék a farkába."

Ja nem, mert automatikusan ribi lesz xD

Mert ezt is csak a férfiaknak szabad.. :(

2023. jún. 14. 10:26
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

nem is egyszerűen joga, hanem konkrétan nem is az ő tudatos döntésein múlik, hogy kívánatosnak talál-e valakit vagy sem.

az, hogy milyen megjegyzést tesz, az már annak a része, hogyan kezeli a tényt, hogy kívánatosnak talál valakit.

de amúgy igen, normális dolog. ez csak a gyökér férfiak (és az irigy nők) szokása, hogy minden szir-szarért ribinek címkéznek más nőket.

2023. jún. 14. 10:34
 18/19 anonim ***** válasza:

17. Szerintem azt ki lehet érdemelni és nem ok nélkül.

Örülök, hogy legalább a nő is kifejezheti magát. :)

2023. jún. 14. 10:40
 19/19 anonim ***** válasza:

r.bi = olyan nő, aki fűvel-fával kavar.

az, hogy a keserű emberek még mi minden egyéb esetben használják a kifejezést, az már az ő problémájuk

2023. jún. 14. 10:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!