Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero pasik, hogy hozza fel nektek ezt a témát a lány?
Hát nem tudom, valahogy muszáj lesz felhoznod. Ha kapható rá akkor benne lesz, ha nem akkor nem számít hogy hogyan vezeted fel.
Hajrá, én benne lennék, maximális élvezet...
Igazából nem gáz szerintem.
Nekem nyalták már és én is több nőét.
Prosztata masszázs is jó ha ügyesen csinálják.
Szerintem fokozatosan csináld. Vedd rá és ne a pluggal kezdj
Szerintem semmiképpen ne add elő az egész fantáziát elsőre, mert az úgy hangozhat meredeken. Képzeld csak el, ha mondjuk te idegenkedsz attól hogy pl hármasban partizzatok, és ő feldobná, hogy szeretne egy gangbang bulit valami haverjának a kertjében. Érted, valószínűleg így ettől kiakadnál, de ha csak mindig egy lépéssel halad előtted, akkor úgy megjöhet a kedved.
Azaz, nyugodtan haladj szépen egyre "beljebb", észrevétlenül, kis falatokkal. Simogasd a gátat, a lukja körül. Utána jöhet a nyelved, szép finoman, óvatosan szétnyitva a combjait. Ha berzenkedik, akkor kérdeznék csak rá, hogy mi a gondja, zavarja-e, nem szereti-e, zavarban van-e, vagy mi az oka.
Megerősíteném, hogy milyen kívánatos ott is.
Nekem a férjem hosszú évekig nem engedett még csak a közelébe sem a "tiltott területnek". Aztán egyszer rákérdeztem, hogy mi az oka, attól fél-e , hogy valaki megtudja.
Kértem, hogy várjon kicsit, bízzon bennem, hagyja magát kényeztetni, meglátja hogy jó érzés. Az első után már rendszeresen kérte később az ujjamat. (azért múlt idő, mert időközben megromlott a kapcsolatunk, szóval a szex már sajnos a múlté)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!