Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik nagyrésze miért tartja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nagyrésze miért tartja szexinek/izgatónak az édes illatú (vanília, vattacukor) parfümöket nőkön?

Figyelt kérdés
Nyilván azon, aki amúgy is bejönne. Miért ad akkora pluszt?
2023. jún. 12. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a nőnek alapvetően a bájról és a kellemről kellene szólnia. Az ilyen illatú parfümök pedig fokozzák az érzést és a hatást.
2023. jún. 12. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az a lényeg milyen illatú, hanem a nőhöz illik e az adott parfüm. Én sosem tudtam elviselni magamon az édes parfümöket. Uniszex parfümöket vagy erősebb testesebb illatú kávés parfümöket használok. Eddig mindenkinek tetszett. Szerintem fontosabb mi illik hozzád. Nem azt kell használni, ami mindenki szerint jó, ha rajtad pedig nem működik.
2023. jún. 12. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem.

Az édes nem jó, ha tömény.

Én inkább a friss illatú parfümöt kedvelem egy nőn.

2023. jún. 12. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom mert az a berögződés, hogy a nő gyengéd, finom. A vanília illatot pedig olcsó utánozni (vanillin). Nem tudom felidézni, hogy mennyire gyakori vagy ritka.
2023. jún. 12. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkin tartom izgatónak, a lány bőrétől, illatától is függ, de számomra a személyiség is számít. Egy vagányabb stílusú nőn fura lenne számomra egy vaníliás illat.
2023. jún. 12. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Én például pont, hogy utálom. Felkavarodik a gyomrom tőle. Inkább a gyümölcsös, savanykásabb jellegűek tetszenek.
2023. jún. 12. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Izgatónak egyáltalán nem mondanám, inkább vicces. A rendes, nőies illatokat szeretem.
2023. jún. 12. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem jön be, főleg a vattacukor.

Ha pedig túl sok van rajta az inkább émelyítő, semmint szexi.

2023. jún. 12. 21:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Én ilyesmi parfümöket használok, de nem pasik, hanem saját magam miatt, mert nekem tetszik.

A pasiknál sose voltam népszerű 😅

2023. jún. 13. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!