Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szoptatok már két pasit egyszerre?
Figyelt kérdés
Ha igen hogy csináltátok,milyen volt?2023. jún. 11. 15:55
3/11 anonim válasza:
Igen csináltam és semmi extra. 4-5 cuppantás jobbra 4-5 balra.
Ha csak 1 van az jobb,nem kell 2felé figyelni.
38/N
4/11 anonim válasza:
#3 Te is hamar ki leszel égve xd
6/11 anonim válasza:
Nem, nem is nagyon lehet. Elég jó vagyok, eddig mindenkinek be tudtam kapni tövig, de kettő egyszerre nem fér be a számba. Felváltva vagy egymás után oké, de nem egyszerre.
7/11 anonim válasza:
3 vagyok.
Miért leszek hamar kiégve?
Mert nem 60évesen csinálom elösször a 3ast.?
Most de igazából 15-16éve csináltam kiderült hogy nem jó. De akkor még képes voltam valamire vagy legalább érdekelt. 60évesen ez már inkább nem menne,aztán keseregnék,hogy mi minden maradtki.
8/11 anonim válasza:
#7 Nem neked szólt, írt elötted egy 16 éves lány csak törölve lett. 😊
9/11 anonim válasza:
Nagyobb kárt okoznak a hozzászólástöröltetők a töröltetéssel, mint maga a hozzászólás, amit töröltetnek.
10/11 anonim válasza:
#9 + 1
18 éven felülieknek szóló csoportban mi az ami nem fér bele vagy moderálni kell?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!