Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nők! Számotokra izgató tud lenni, ha láttok egy 20-on éves srácot egyenruhában valahol?
Azért durva hogy azt gondolod, hogy ezen az oldalon csak úgy száguldoznak a privátok... 🤣🤣🤣
Azért írtam ki, mert fiatal lányoknak feltéve már láttam ezt a kérdést, míg 30+os nőknek nem. 😃
Van egy 25 éves mentős pasi ismerösöm. 170 olyan 160 kilo hatalmas nagy hassal. Na ő akár hogyveszi fel az amúgy szexi piros göncöt egy ocsmány zsirdisznó
34n
34 évesen nem nézem meg a tőlem fiatalabbakat. Nem vonzanak. Bocsánat, de hozzám képest kisfiúsan gondolkodnak, kettő szexben sem a legjobbak. Tapasztalatlanok, türelmetlenek stb.
Ezen az egyenruha sem fog változtatni.
De ha egy sexy 40es van egyenruhába... arra már felkapom a fejem.
Engem tuti🫣🫣🫣 nyilvan attól is függ, ki van benne….de nálam fetis az egyenruha😂😂😂 lehet 20on évesen jobban néz ki, mint a korosztályom….
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!