Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok 17éves milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok 17éves milyen érzés lesz ? ha hamar elmegyek es nem szolok neki hogy elmentem de nyomom tovább mintha mi sem történt volna ?

Figyelt kérdés

2023. jún. 11. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

"elmentem de nyomom tovább mintha mi sem történt volna ?"

Ilyen nem lesz...

2023. jún. 11. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Nemtudom Te hogy vagy vele, de én ha elmegyek utána nem feltétlen tudom utána nyomni, mert lelankadok. Én inkább pózt váltanék ha közel járnék. Vagy szolnék, hogy elmegyek, aztán kényeztetem máshogy, mikor ujra nem töltődök a 2. körre.. :)
2023. jún. 11. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Úgy elfogsz sorvadni élvezés után, hogy ott nem lesz mit színlelni.. :D
2023. jún. 11. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, hogy még szűz vagy !

Ha rendesen "elmentél" azaz kielégültél, nem tudod tovább nyomni, mintha mi sem történne. Valószínű ösztönösen leállsz, mikor élvezel, ezt észreveszi, a másik a lankadás. Ha nem is mindjárt, de hamarosan megpuhul a harcos katona és phenőt fúj. Úgy tudod megoldani, hogy mikor érzed közeledik az ejakuláció, kiveszed, megállsz kicsit, pózt váltotok,esetleg orálozol kicsit és a farkadhoz nem nyúlsz. Mikor érzed, hogy elmúlt a feszülés akkor folytatod tovább. És lehet agyban is késleltetni, például számolsz magadban, hogy 5x23, vagy hasonlók. Vagy végig gondolod, holnap mik a teendőid. Közben döngetheted. !

De kezdőként megjátszani nem tudod !

2023. jún. 11. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmentél nincs tovább, lelankad. Mielőtt elmennél, leállni, visszatartani, újrakezdeni. Így kell. De azt észreveszik. De minek is titkolnád?
2023. jún. 11. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis elkezd lankadni, meg egyébként is állj meg annyi időre amíg gumit cserélsz.
2023. jún. 11. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg hogy lankad vagy se. Merthogy nem mindig kókad le azonnal. De utána annyira érzékennyé válik hogy kifejezetten rossz érzés ha több inger éri.

Ugyan ez van a lányok puncijánál. Mármint csiklóorgazmusnál (ha pl kinyalod vagy akármi) már rossz érzés nekik ha tovább stimulálod. Egy-két másodpercig enyhén még jó, de semmi több! Érdekes, hogy ha hüvelyi orgazmusuk van, akkor legtöbben bírják/szeretik ha szünet nélkül folytatódik az aktus. Akkor is ha valódi orgazmus volt, és nem színészi teljesítmény 😁 (még mielőtt valaki firtatni kezdené: de igen, legalább ezekben a dolgokban nagyon tehetséges vagyok) Most a hüvelyi orgazmust ne keverjétek össze azzal a csiklóorgazmussal ami aktus közben történik csiklóizgatás révén.

#1 voltam, és továbbra is hetero férfi.

2023. jún. 11. 13:42
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Itt tényleg mindenkinek lelankad élvezés után?
2023. jún. 11. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de érzékennyé, esetleg fájdalmassá vállik.
2023. aug. 7. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!