Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok 17éves milyen érzés lesz ? ha hamar elmegyek es nem szolok neki hogy elmentem de nyomom tovább mintha mi sem történt volna ?
"elmentem de nyomom tovább mintha mi sem történt volna ?"
Ilyen nem lesz...
Látszik, hogy még szűz vagy !
Ha rendesen "elmentél" azaz kielégültél, nem tudod tovább nyomni, mintha mi sem történne. Valószínű ösztönösen leállsz, mikor élvezel, ezt észreveszi, a másik a lankadás. Ha nem is mindjárt, de hamarosan megpuhul a harcos katona és phenőt fúj. Úgy tudod megoldani, hogy mikor érzed közeledik az ejakuláció, kiveszed, megállsz kicsit, pózt váltotok,esetleg orálozol kicsit és a farkadhoz nem nyúlsz. Mikor érzed, hogy elmúlt a feszülés akkor folytatod tovább. És lehet agyban is késleltetni, például számolsz magadban, hogy 5x23, vagy hasonlók. Vagy végig gondolod, holnap mik a teendőid. Közben döngetheted. !
De kezdőként megjátszani nem tudod !
Nem az a lényeg hogy lankad vagy se. Merthogy nem mindig kókad le azonnal. De utána annyira érzékennyé válik hogy kifejezetten rossz érzés ha több inger éri.
Ugyan ez van a lányok puncijánál. Mármint csiklóorgazmusnál (ha pl kinyalod vagy akármi) már rossz érzés nekik ha tovább stimulálod. Egy-két másodpercig enyhén még jó, de semmi több! Érdekes, hogy ha hüvelyi orgazmusuk van, akkor legtöbben bírják/szeretik ha szünet nélkül folytatódik az aktus. Akkor is ha valódi orgazmus volt, és nem színészi teljesítmény 😁 (még mielőtt valaki firtatni kezdené: de igen, legalább ezekben a dolgokban nagyon tehetséges vagyok) Most a hüvelyi orgazmust ne keverjétek össze azzal a csiklóorgazmussal ami aktus közben történik csiklóizgatás révén.
#1 voltam, és továbbra is hetero férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!