Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Menstruáció alatt erről mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció alatt erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szerencsés vagyok, mert szinte meg sem érzem a menstruációmat, viszont extra kívánós vagyok azokon a napokon, plusz sokkal mélyebben élem meg a szexet. Törölközővel vagy zuhany alatt szoktam olyankor szexelni. Nagy vágyam, hogy meztelenül várom a pasit, ő meglát, annyira felizgul a látványtól, hogy a fogával kihúzza belőlem a tampont a zsinórjánál, majd élvezésig nyal véresen, nem törődve azzal, hogy az arca is véres lesz, és csak utána teszi be a farkát.

2023. jún. 11. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nálam ez már átlépi azt a bizonyos határt.
2023. jún. 11. 09:25
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom De én előbb okádnám el magam

Bár jó katona vérben is harcol

Engem akkor nem zavar ha nem annyira erős a vérzésem ...

De mikor ömlik belőlem magamtól is rosszul vagyok nemhogy még a pasi nekem essen

Természetes h kívánós vagy mert a hormonjaid meg vannak ilyenkor bolondulva

2023. jún. 11. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Sosem láttam még olyat. Egyszer talán kipróbáltam volna. De most már túl öreg vagyok. Az én feleségem olyankor még se szájjal se kézzel nem akart volna kielégíteni. Sőt még se puszi, se ölelés. Annyira szenvedett volna akkor, hogy az intimitás minden formáját elutasította?
2023. jún. 11. 10:37
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Akkor fokozom tovább a gusztustalankodást, önkielégítés után le szoktam nyalni az ujjaimról a vért olyankor is, más íze van, kicsit fémesebb, de számomra tűrhető.
2023. jún. 11. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Akkor nyalogasd magadnak továbbra is. Bár, előbb-utóbb biztosan lesz egy ilyen toalett kacsa, aki megteszi ezt neked. Sok defektes van rajtad kívül is kislányom.
2023. jún. 11. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:
46%
Ha mindkettőtöknek jó, akkor hajrá. Teljes mértékben belefér.
2023. jún. 11. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!