Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik szednek fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szednek fogamzásgátlót azok mind engedik magukba?

Figyelt kérdés

Szedek fogamzás gátlót kb. 16 éves korom óta mert rendszertelen volt a menstruációm és a doki ezt javasolta.

Most 21 vagyok és már túl vagyok pár kapcsolaton, de valahogy sosem szerettem ha bennem élveznek el.

Ha komoly a kapcsolat akkor oké, hogy gumi nélkül csináljuk, de akkor is vegye ki inkább a végén.

Lányok, ti hogy vagytok ezzel?

2023. jún. 10. 19:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%

Én pasi vagyok, a barátnőm engedte volna, néha csináltam is úgy de általában magamtól kivettem a legvégén.

Nem szerettem volna egy gyereket "véletlenül"

2023. jún. 10. 19:26
 2/14 anonim ***** válasza:
61%

Nos a fogamzásgátló se 100% kapcsolat elején még plusz gumit is használtam .

Aztán akkor hagytuk el az óvszert mikor úgy voltunk vele nem baj ha még is jön a baba ..

Nos terhes lettem úgy hogy fogamzásgátlót szedtem

5 éve már h egyedül vagyok

Jah és 22 évesen szültem .

Nos egy jó tanács ne legyél hülye . Egy pasinak könnyű mert ha meg is csinálja a gyereket simán pattanhat új életet kezdhet ..

Te meg tönkremész Testileg Lelkileg és Mentálisan is.

2023. jún. 10. 19:30
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
A barátom mindig belém élvez,én is úgy szeretem az a természetes.Nagyon pici az esély a babára tabi mellett.
2023. jún. 10. 20:13
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Én engedem
2023. jún. 10. 20:14
 5/14 anonim ***** válasza:
39%

3as a" nagyon pici esély a babára tabi melett"

Nekem most szeptemberbe megy iskolába .

2023. jún. 10. 20:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Fogamzás gátlótól eltekintve szeretem a lányon, vagy a szájában látni az eredményt.
2023. jún. 10. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
A terheségtől félsz, vagy miért nem szereted ha beléd élveznek? Ha rendszeresen szeded a tablettát, nagyon valószínűtlen a teherbeesés.
2023. jún. 10. 20:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmiban (akinek van egy csepp esze) gumit használ akár szed tabit akár nem. Van aki akkor sem szereti a párjával ha "mindent bele" amikor tabit szed mert betegesen fél a teherbe eséstől. Nem kellene, tabi megfelelő alkalmazása mellett NEM leszel terhes!
2023. jún. 10. 20:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A párommal 4 éve együtt vagyunk és kb 18 éves korom óta szedek tabit. Esetek többségében belém szokott élvezni. Nem lettem azóta se terhes. Nagyon nagyon nagyon pici az esélye a teherbe esésnek. Szóval csak nyugodtan csináljátok úgy ahogy szeretnétek. Persze a tabit rendszeresen pontosan kell szedni közben.
2023. jún. 11. 01:03
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Én sem engedem magamba, pedig évek óta szedek gyógyszert. Viszont én is azt gondolom hogy akik gyógyszer mellett estek teherbe, nem jól szedték a gyógyszert és ez az miatt történt meg. Persze a többség nem fogja ezt elismerni.
2023. jún. 11. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!