Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki felcsinált valakit/valaki felcsinálta?
2016.04.02.án történt
A lakásunkon történt
Évfordulonkat Ünnepeltük .
Hát jól sikerült
2016. 05.05.én pozitív lett a teszt .
2016 decemberében szültem
Nem bántam meg
22 éves voltam mikor terhes lettem
2018.07.29.én szét mentünk
Azóta én egyedül vagyok. Nem is szeretnék kapcsolatot
Kis jogi kisokos: NEM lehet a születendő gyermek minden jogáról lemondani előre! Az öröklési "jogról" un. köteles részről a szülő NEM tud lemondani. Akár te neveled, akár nem, ha apaként bejegyzésre kerülsz akkor a gyermek majd a saját, általad nevelt gyerekekkel együtt fog osztozkodni az örökségen (ergo tőlük veszed el).
Gyermektartásról elvileg lemondhat, ha... mondom HA... ugyanis ha az anya életkörülményeiben lényeges változás áll be és a gyermek eltartása indokolja akkor simán élhet felülvizsgálattal ÉS igazat is fog neki adni a bíróság.
Szóval ennyit az előzetesen aláírt mindenféle papírokról. A hazai családjog mindig a gyermek jogait védi, sosem a szülőkét!
7-es ebben én is egyetértek! Bármikor kérhet a nő apasági tesztet stb., visszamenőleg is fizetni kell a gyerektartàst, öröklés meg olyan, hogy abból ki lehet túrni a másikat, ez van.
De itt a férjével ezek szerint megvannak és boldogok a gyerekkel. A szerető kb. Fedezőménnek kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!