Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki az anális szexet ugyan annyira szereti vagy meg jobban izgatja mint a vaginálisat ?
Nekem nagyon fáj amikor a
Popsiba teszi be a barátom de punciba nagyon imádom
Ah most már értem. Bizonyára rosszul koncentráltam mert hiába szopattam a hüvelyk ujjam az Istennek sem volt orgazmusom.Pedig erőst koncentráltam!
Vártam is hogy az ujjam végén fog kitörni a szökőkút, de nem. Ezek szerint nekem nincs ott sem az A pontom sem a B pontom. Bezzeg ha a punciba vagy a hölgy szájába volt a répám működött mint a Niagara. :-)
#25 JÁÁÁJ :-)
A füled is a szemedhez. Ettől még ha kapsz egy sallert attól még jól láthatsz. Ha meg kinyomják a szemed nem fogsz megsüketülni.
Majd egyszer elmagyarázzák a lányok hogy masztinál mennyire számít a nyomáspont a frekvencia a koncentráción kivül hogy elérd az orgazmust nem hogy egy lukkal lejjebb.
Csak arra akartam utalni, hogy azok az erogén zónák a fenéken keresztül is elérhetőek (fornix pl sok nőnek nagyon erogén zóna) [link]
Többek között ezért lehet élvezni.
Szerencsére tapasztalatból mondhatom, hogy van :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!