Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz, ha mar az olyan lanyokrol is fatazialok szexualisan, akik nekem nem jonnek be, de latom, hogy en bejovok nekik, es ez engem is beindit?
Figyelt kérdés
Ha csak kepen latnam oket, tuti nem lenne semmi, de igy, hogy latom, bejovok nekik, megis preda lesz beloluk szamomra.#Bejovok nekik
2023. jún. 7. 20:52
1/6 anonim válasza:
Gáznak nem gáz. Fura. De szerintem mindannyiunknak vannak fura szokásai, szóval...
2/6 anonim válasza:
A személyes varázs sokat nyom a latba. Miért lenne gáz?
3/6 anonim válasza:
Nem gáz. Ne viccelj. Engem olyan csajok indítanak be hogy el sem hiszed...33 f
4/6 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, én is sokszor kerültem ilyen helyzetbe az utóbbi pár évben. Volt, hogy kevésbé vállalható nőket vittem haza, mert az beindított nagyon, hogy én nagyon bejövök nekik.
5/6 anonim válasza:
Nem gáz csak már nagyon fickós vagy haver és búbolni akarnál. Amúgy meg a pozitív visszajelzés mindenki hiúságát legyezgeti.
6/6 anonim válasza:
Ha fantáziálsz róla, akkor bejönnek neked, izgulsz rájuk. Itt inkább az van, hogy a haverjaid szerint nem jó nők és ezt te elhiszed. Ezért azt hiszed, hogy nem jönnek be, pedig áll a cerka ha látod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!