Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/44 anonim válasza:
Férfiként izgat a dolog, milyen lehet korbácsolni. Leginkább a szituáció, hogy egy nő megbízik bennem, és önként vállalja a fájdalmat. Az már egy érdekesebb kérdés, hogy ha ott állnék kezemben az ostorral mit tennék, mernék-e erőset ütni, vagy csak simogatás lenne a dologból. Valóságban még sosem próbáltam.
12/44 anonim válasza:
Adni, de számomra csak úgy izgató, ha látni a partneren, hogy igenis élvezi a dolgot. Természetesen kezdetben csak enyhébben, gyengéden indítva, közben persze lehet fokozni az élményt ha az a kérés. 37F
15/44 anonim válasza:
Volt subom, elegge mazo beutesu csaj volt, elkezdtem korbacsolni csak szep fokozatosan, erre kerte hogy erosebben. Szep csikos is lett a popoja meg a hata. Klassz elmeny 🙂
16/44 anonim válasza:
Engem igen.
Volt egy sub nő. Nagyon szerette, hogyha pirosra verem a fenekét.
Aztán volt még más is amit szeretett
44 F
17/44 anonim válasza:
Mindkét részről a súlyos agybetegeket.
18/44 anonim válasza:
Engem izgat, még nem volt részem benne, de tervben van. Főleg kapni szeretném, a pasimtól, de nem zárkózom el a fordított felállástól sem, de nem az ő irányába.
20/44 anonim válasza:
Vert apám eleget, hogy ne hiányozzon az ilyen!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!