Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknak nagyon kilógó , saláta puncija van?
Figyelt kérdés
Ti ki vagytok békülve vele? Én megőrülök értük és szerintem sokan mások is. Mégis sok lány szégyelli.2023. jún. 5. 22:54
11/22 anonim válasza:
Próbálok kibékülni velem, de általában nagyon izgulok ha először vagyok valakivel hogy vajon mit gondol róla, nem találja e nagyon csúnyának
12/22 anonim válasza:
Én el vagyok vele,elfogadom,ilyen,ez van.Miért szégyellném,ki előtt? Mindenkinek van hiba a testén..(ne privátozz!!)
13/22 anonim válasza:
Ritka a nagyon kilógó kisajkak, de az ilyen nők, meg sokszor szégyenlik.
Viszont van egy-két olyan nő is, aki már tudja, hogy a férfiak meg oda vannak a nagy, kilógó kisajkakért, na azok viszont szeretik mutogatni a puncijukat.
14/22 anonim válasza:
A babapunci nekem jobban tetszik.
49/ f.
15/22 anonim válasza:
A babapunci a legtöbb, azt találsz sokat, bár, ha csak az a babapunci, ha egyáltalán nem látszanak a kisajkak, akkor azért az is ritkább, de kis kilógással, vagy, ha csak látszódik, még talán babapuncinak minősül.
Talán sok férfit azért is izgat a salátás punci, mert az ritkább.
16/22 anonim válasza:
Babapunci a nyerő nálam is. 34/,F
17/22 anonim válasza:
Én nekem sikerült megszoknom, néha zavar, de mivel eddig mindig tetszett a partnereimnek, így ki vagyok vele békülve. Nagyon úgy sem tudnék mit tenni vele 😄
18/22 anonim válasza:
Nekem is csüngik, viszont volt aki képes volt órákig simogatni. Akkor csak nem lehet olyan rossz. 😊
19/22 anonim válasza:
Igazi saláta puncim van. És? Nem mindenkinek mutogatom. Akinek meg igen, annak tetszik.
20/22 anonim válasza:
Ez így van rendben, de neki csinált a műsort a legmocskosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!