Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Hölgyek! Kinek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Hölgyek! Kinek van babapuncija?

Figyelt kérdés

2023. jún. 5. 22:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%
Nekem
2023. jún. 5. 23:11
 12/29 anonim ***** válasza:
55%
Nekem
2023. jún. 5. 23:53
 13/29 anonim ***** válasza:
23%

"Az a férfi, aki a női nemi szerv külalakja miatt húzza a száját és finnyáskodik, annak van egy rossz hírem…. De melegbárokban tárt karokkal várnak majd"

Nyomika! Van egy rossz hírem! Ne magadból indulj ki! A pasik agya máshogy működik mint a nőké! Nekünk fontos hogy mibe rakjuk bele! Nem a pénzre hajtunk hanem a szépségre és az intelligens nőkre.

Neked sajna egyikből sem jutott ki...

2023. jún. 6. 01:28
 14/29 anonim ***** válasza:
28%
Teljesen egyetertek a #13-al ! A #6 pedig pasi !
2023. jún. 6. 06:00
 15/29 anonim ***** válasza:
24%
Férfiként egyetértek a hármassal.
2023. jún. 6. 07:20
 16/29 anonim ***** válasza:
53%
Én meg pont hogynem értek egyet a hármassal. Az tetszik, ami tetszik, és ez nekem a szőrös szeméremdombú, kidudorodó babapunci. Másnak meg a magas, izmos, szőke férfiak tetszenek. Nem kell hisztikézni.
2023. jún. 6. 07:54
 17/29 anonim ***** válasza:
64%

13# Az intelligencia szobrát rólad sem fogják megformálni, abban biztos lehetsz. Valószínű, egy taknyos tizenéves gyerkőc lehetsz, aki sosem tanult biológiát. Mert akkor tudhatnád, hogy ez szimpla genetika. A női nemi szerv ugyanúgy egyénenként változik, mint a férfiaké.

Az ilyen tanulatlan, nyikhaj gyerekeknek lehet, hogy fontosabb a punci kinézete, mint maga a nő, de a normális gondolkodással megáldott férfiakat hidegen hagyja, hogy baba, saláta, vagy bármilyen formájú a nő puncija. Egy a lényeg:igényes és ápolt legyen a hölgy. F/46

2023. jún. 6. 08:14
 18/29 anonim ***** válasza:
62%

Nyomika 😂

“A pasik agya máshogy működik mint a nőké! Nekünk fontos hogy mibe rakjuk bele! Nem a pénzre hajtunk hanem a szépségre és az intelligens nőkre.”

Igen, nyilván ezért jártok prostituálthoz, és ezért dugtok meg minden nőt, aki hajlandó szétrakni a lábát.

Pontosan tudom, hogy a pasik agya másképp működik. Mivel ha meglátnak egy kibuggyanó mellet, vagy egy fedetlen puncit, esetleg egy formásabb feneket, az agyvelő megszűnik működni és bekapcsol a valódi agyatok a gatyátokban. Ergo amelyik pasi azon kattog, hogy baba, saláta, vagy mittudomén milyen verziót találtatok még ki, akkor az a pasi valószínűleg nem rendeltetésszerűen működik. Vagy hogy te is értsd: az ilyen férfi minden bizonnyal sokkal inkább bukik a kukira, mint a nunira, csak még nem vallotta be önmagának sem

2023. jún. 6. 08:53
 19/29 anonim ***** válasza:
77%
#18 Szerintem nem kell egyből egy idióta komment alapján általánosítani. Tetszhet valakinek a nagy, a vastag vagy a görbe pénisz is. Miért ne lehetne fontos valakinek a babapunci? Ezért nem kell homoszexuálisnak (?) lenni.
2023. jún. 6. 09:15
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem baba
2023. jún. 6. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!