Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az anál?
Én nem értem. Az a nyilas nem a bemenettel való hanem a kimenetre. Érdekelne férfiak és nők (heterok) véleménye. Hogy milyen pluszt ad az anál?
Illetve a lányoknak ez nem fáj? A férfiak részéről nekem még egy kicsit furán hangzik.

Egyszer egy pap levelet írt a rejtvényújság szerkesztőségének:
"Tisztelt Szerkesztőség!
Mélységesen felháborodtam az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása". A megoldás 4 betű, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek az igaz hitűek nevében!"
A szerkesztőség válasza:
"Tisztelt Uram!
Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldását (pina), sajnos nem tudjuk elfogadni. A feladvány ugyanis "A szerelem nyilasa" volt, melyre a megoldás "Ámor" lett volna. Összesen 7346 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az Öné, másik a Püspök Úré. Sajnos az ő megoldását (segg) sem tudjuk elfogadni."

Kedves utolsó… nem de abból nem lesz semmi bajunk… és szeretek szájjal kenyeztetni, de anal szex az meg sosem volt és nem is lesz. ::)) akik mondtak nekem sokkan meg bántak.
22L.

"Kedves utolsó… nem de abból nem lesz semmi bajunk…"
Análtól sem. Illetve bármitől lehet bajod, hüvelyi szextől is, ha úgy végzed.
"és szeretek szájjal kenyeztetni, de anal szex az meg sosem volt és nem is lesz."
Tehát nem tudod.
"akik mondtak nekem sokkan meg bántak."
Mások pedig nem.
Mindenesetre, azt csinálsz, amit akarsz, a szexben semmi nem lehet a másikért csak, viszont ne az legyen az érv, hogy "nem arra való", mert ilyen alapon semmit nem csinálnák, mint védekezés nélküli, peteérés alatti hüvelyi szex megszakítatlanul.

Nem faj ha megfeleloen elo van keszitve (ujjak, nedveddeg, turelem).
Szerintem ez is egy kialakult enyhe "fetis" lehet. Valami csak kivaltotta egy noben hogy erre vagyik. En igy voltam, en elvezem. Nem kell oda gumi se (parommal) es eleg izgato tud lenni ha olyan szogben csinalja, hogy az anus es a vagina kozotti vekony valaszfalat nyomja meg.
Es a csokitol sem kell felni, ha aktus elott voltal wc-n es furdesnel megfeleloen kitakaritottad akkor se szag, se termek nincs ott.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!