Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális kultúra és az iskolai végzettség között lehet valamilyen összefüggés?
Na pont ez a két dolog közt nincs semmilyen összefüggés.
Off.
Buszsofőr ismerős mesélte, hogy különbusszal jogászokat vitt, buliba. Úgy berúgott a buszon mind, hogy bepiszkítottak kis és nagydolgot is!
Gyerekek, most egy félreértést tisztázzunk.
Ha van összefüggés, akkor az nem törvény/szabály, hanem statisztikai mintázat!!!
A 2-es voltam
Lányok esetében tuttira nincs összefüggés, max. fordítva. Imádom, ha egy nő qvás, és jobban el tudják engedni magukat azok a nők, akiknek nincs állandó megfelelési kényszerük.
Pasik esetében nem tudom, még soha nem voltam pasival.
Egy tanulmány szerint (amit nem fogok megkeresni) a magasabb végzettségük többet oráloznak.
Nyilván normális körülmények közt.
A borsodi sorrol jött lányok szexuális kultúrája egyezik a nép kulturájával...ami,tehát áldott tudatlanság.
"Leszoptam a barátom terhes leszek?"
#6 A k**vás viselkedés is épp úgy fakadhat a nőknél megfelelési kényszerből. Nem mindegy, hogy valaki azért vállal be nőként mindent, amit csak kíván a pasija, mert maximálisan meg akar felelni neki, és fél, hogy ha nem teszi meg, akkor elhagyja/megcsalja. Ebben az esetben a nőnek nem magas a szexuális kultúrája. Ha viszont azért vállalja be ezeket a dolgokat, mert tudja, hogy számár is így lesz örömteli a szexualitás, akkor pedig magas a szexuális kultúrája.
Szerintem egy magas szexuális kultúrával rendelkező ember képes a kompromisszumokra is, és nem vár el mindent a párjától, akkor is ha az nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!