Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan használható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan használható oldalak, ahol anoním lehet szexpartnert keresni?

Figyelt kérdés

Trolkodók kímèljenek.

Règen rengeteg oldal lètezett, akár társkereső, akár szexpartner kereső, ahol nem az volt a regisztráció alap feltètele, hogy tölts föl magadról 3-4-5 kèpet. De a vilàg változik, az ilyen love.hu, eropolis, goldengate, ès hasonló oldalak olyan szinten meghaltak, hogy 4-5 ember lèzeng rajtuk. Lètezik mèg ezekhez hasonló oldal, ami használható is, vagy már csak a fénykèphez kötött, Badoo, Tinder, ès hasonló oldalak mennek most? Rengeteg embernek van kapcsolat mellett szex partnere. Persze egy rèszük élőben keres a megfelelőt. De akinek nincs lehetősège, vagy nem akar a személyes környezetèből keresni az neten melyik oldalon szokott "vadászni"? Persze tudom van lehetőség badoo-ra, Tinder-re idegen kèpet feltölteni, de az mèg talán rosszabb megoldás, mint anonim kezdeni az ismerkedèst, aztán szimpátia után felfedni magunkat.

2023. jún. 2. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Gyk....
2023. jún. 2. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Aki nem mer személyesen keresni, az nem is keressen. :P
2023. jún. 2. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem csodálom, ha kihaltak. Az alkalmi szexben az egyik legfontosabb tényező a megjelenés. Ha nem tetszik, akkor nem lesz belőle szex. Nem érdekel ki vagy, nem akarlak igazán megismerni, legyél vonzó, és passzoljon a szex, erről szól a szexpartnerség. Kamu képekkel menni tényleg nagyon rossz taktika. Ha van valakid, azért a nagy titkolózás, akkor meg lehetnél gerinces, lezárod, aztán ott ismerkedsz, ahol akarsz.
2023. jún. 2. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Kép nélkül mi értelme ennek? Semmi.
2023. jún. 2. 21:48
 5/10 A kérdező kommentje:

3-as 4-es együtt válaszolok nektek.

Èn règen amikor mèg az ilyen oldalak pörögtek legnagyobb rèszt kèp nèlkül kerestem.Badoon voltam.kèppel, a többi oldalon nem. Bőven lehetett, kèp nèlkül is találni partnert. Kicsit több befektettek energiával, mert ha beszèlgetett az ember 4-5 partnerrel, akkor kèpcsere után ha 2-3 azt mondta "nem jössz be", akkor azok a beszèlgetèsek fölöslegesek voltak. De mindig akadt azèrt 1-1 beszèlgető partner, akivel el lehetett jutni a szemèlyes találkozásig, aztàn ott mèg egy rèsze a szemèlyes találkozásnál mondta, hogy "nem ok a dolog". De pont az volt a jó az ilyen oldalban règen, hogy sok ember volt fönt rajtuk, ès azèrt mindig akadt 1-1 akivel összejöttek a számíttások.

A másik ismerkedèsnek is mármint kèppel, pont az ellenkező a rossz oldala. Lehet 1 mondatot nem váltotok, egy kèpről kb 2 másodperc alatt ítèletet mondanak az emberről.

Aztán lehet fotogèn valaki, ha közben meg buta mint a sárga föld, meg bunkóbb 5 parasztnál együttvève.

2023. jún. 2. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Tinder és barátai megölték ezeket,az a gond
2023. jún. 2. 23:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Tinderen is tudsz anonim lenni. Olyan képeket teszel fel, amin ízlésesen az látszik, hogy jó a tested, az arcod meg félhomályban van.
2023. jún. 3. 06:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Megértem, amit írsz. De fenntartom a véleményem, hogy a megjelenés a legfontosabb. Én inkább azt gondolom, hogy fogjon meg valamivel, legyen vonzó számomra, aztán előben úgyis pár szó után rájövök, hogyha egy bunkó barom. Írásban könnyű tenni a szépet, ez nem jelent biztosat. Igen, bele lehet esni abba, hogy csak kép alapján ítélünk. De szerintem ez nem hiba, mert nem levelezőtársat keresünk, hanem szexpartnert.
2023. jún. 3. 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Én szivesen szexchatelnék veled, pont támogatói kapcsolatot keresek. 19/L
2023. jún. 3. 14:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Szexrandi, vágyaid, adultpixie
2023. jún. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!