Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már, hogy fejben annyira ki akartátok próbálni szendvicsben, hogy otthon vibrit, golyót raktatok a popsitokba és közben ujjaztátok a puncitokat vagy fordítva? Többi lent
Arra gondolok, hogy sok nő fantáziál arról, hogy egyszerre két pasi van benne, de a valóságban nem meri kipróbálni.
Viszont az érdekelne, hogy van e itt olyan aki az érzést kipróbálta, hogy milyen, ha mindkét lyuka be van tömve és ezért otthon magának csinálta kíváncsiságból.
Honnan veszed hogy sok no fantazial errol?
Nekem eszembe se jutott még
A fenekem nem része a szexualitásomnak, magamat sem izgatom így. Igen, próbáltam már az anált, még régen, amikor még lehetett, mert nem volt aranyerem... Nem jött be, azóta meg egyáltalán nem is érdekel.
Viszont két pénisz a vaginámban igen.
6-os
Ezek szerint volt màr kèt pènisz egyszerre a vaginàdban?
Izgatò csak ehhez fèrfikènt bi-nek kell lenni..
Egy Farok + 1 dildo?
Próbáltam, mindenféle verzióban.
Ami nekem (meg a szeretőmnek) a legjobban bejött eddig, az a golyós anál dildó hátul + az ő farka a puncimban. Ez neki és nekem is hatalmas élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!