Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki legszebb női politikus?
Figyelt kérdés
Eddig szerintem akik elég jól néznek ki azok Szentkirályi Alexandra és Donáth Anna.
De ha van más aki dögös írjatok le nyugodtan.
2023. máj. 31. 18:59
13/31 anonim válasza:
Szentkirályi és Donáth nekem is bejönnek.
Plusz még Varga Juditot mondanám. Múlt héten pont összefutottam vele véletlen egy rendezvényen, ahol civilben vett részt. Laza, kertvárosi anyuka stílusú öltözékben volt, nem úgy ahogy miniszterként meg szokott jelenni. Nagyon bejön külsőre.
26f
15/31 anonim válasza:
Tőlem lehet a következő Pamela Anderson is bármelyik, ha politikus, akkor tőlem csak a kötelet fogja megkapni.
19/31 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!