Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő utàn tud a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő utàn tud a nő szexelni szülès utàn? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az igaz, hogy a nő teje megindulhat szex közben?

Egy női ismerősöm anno azt mondta, hogy mikor elèlvezett elkezdett jönni a tej a melleiből szoptatàs alatt.

Vàltozik a szex szūlès utàn?

Jobb, rosszabb vagy csak ideiglenesen?

2023. máj. 30. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Szülés után 6 hetet kell várni, hogy regenerálódjon a szervezet.

Igen, az előfordulhat, hogy megindul a tej.

Az, hogy mennyire változik a szex, az meg teljesen egyéni dolog. Van akiknél nem változik, de talán gyakoribb az, hogy átmenetileg rosszabb lesz, vagy sosem lesz már a régi. Ezt nem lehet előre megjósolni.

2023. máj. 30. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Nekem jobb lett, mint szülés előtt.

8 hét elteltével tudtunk együtt lenni.

2023. máj. 30. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

5 hét elteltével voltunk együtt. Én élveztem volna, gyerek apja nem.

Mostani partnerem imádja mindennap.

2023. máj. 30. 10:43
 4/8 A kérdező kommentje:

2-es miért lett jobb a szex?

Jobban el tudod engedni magadat vagy előtte fájt most meg nem vagy könnyebben el jutsz a csúcsra?

2023. máj. 30. 11:20
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

6-8 hetet célszerű várni egészségügyi okból. A pszichés oldala más kérdés, sokan beleesnek ilyenkor kis letargiába, meg ugyebár a gyerek is elég sok "feladatot" ad, sokszor örülsz ha végre aludni tudsz egy órát.

Ezzel együtt az egyik legnagyobb hiba ilyenkor abbahagyni a nemi életet! A szex hiánya a kapcsolat megromlásához, eltávolodáshoz vezet!

2023. máj. 30. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
6-8 het utan lehet. Szoptatos anyaknak persue hogy elindulhat a tej.
2023. máj. 30. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Naná, hogy jön a tejcsi! Főleg ha szívod is! :) A legjobb dolog, amikor lovagol rajtad, masszírozod a melleit és spriccel rád az anyatej! :)
2023. máj. 30. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Császárom volt (programozott, azaz nem voltak fájásaim sem, nem tágult a méhszájam sem, a hüvelyem meg pláne), megvártuk a 6 hetet, de elsőre nagyon nem volt jó. Másodjára sikosítóval már alakult, aztán fokozatosan jobb lett.

Mivel az első pár hónapban a tej jön ha kell - ha nem, melltartóban voltam, szóval hogy mennyivel folyt több tejem, azt nem tudom 😅. A férjemet nem zavarta a megváltozott helyzet (sőt, bejött neki, hogy nagyobbak a cicik), a heg az olyan, amilyen, kötényhasam nem lett, szóval sokat nem romlott az összkép.

Egyébként nekem szülés óta megnőtt az étvágyam, a gyerekünk jó alvó, szóval alkalom is van rá. Elmondhatom, hogy jobb a szexuális életünk, mint korábban volt.

2023. máj. 30. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!