Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyikkel a legelőnytelenebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikkel a legelőnytelenebb rendelkezni az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

2023. máj. 30. 05:11
A kérdező szavazást indított:
Kis pénisz
Nagy pénisz
Szűk punci
Tág punci
61 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Hát nőként nem akarnék egy 20 centissel ébredni🤣🤣
2023. máj. 30. 05:14
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Lepontoznak sokan, de nekem átlag feletti a farkam, prostik sem vállalnak sokszor ekkorát, nem volt esélyem még nővel análhoz, csak a transzikkal tudtam kipróbálni azt a bejáratot, mélytorokról nem is álmodok. Szóval az én véleményem az, hogy a nagy pénisz is tud előnytelen lenni.
2023. máj. 30. 06:04
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan úgy, ahogy a szűk punci is.
2023. máj. 30. 06:06
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Egy nőnek talán nem gondolom akkora hátránynak a tág puncit. Egyrészt lehet szexelni másképp, más pózokban, ahol megfelelően tudják ingerelni egymást, másrészt ott az anális vagy az orális szex. Sőt, vannak a ,,kezelésére'' különböző tornák is. A szűkkel szintén ez a helyzet az én szememben.
2023. máj. 30. 06:07
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
A szűk punciban sokan lesznek gyorstüzelők, és könnyebben fáj is.
2023. máj. 30. 06:45
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Én a tág puncira szavaztam, mert egyrészt az sem a nőnek, sem a férfinek nem jó, tehát az az egy, ami egyszerre mindkét félnek negatív (a kis farok még mindig tud élvezetet okozni a gazdájának, ahogy a nagy is, ezek csak a nőknek szqrok igazán). Másrészt a tág punci az egyetlen adottság, ami ellen lehet tenni, amin lehet változtatni, tehát, vagy bele lehet szqrni.
2023. máj. 30. 07:55
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Nekem volt szűk puncis barátnőm. Oké nekem jó szoros volt, de a csaj szenvedett. Összességében nem volt jó a szex. Mindig benne volt a feszültség, hogy most fáj neki lassítsak.
2023. máj. 30. 09:48
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Nekem viszonylag nagyobb a farkam, nem az monster kategória, de nem kicsi. Volt olyan szűk lány, hogy egyszerűen nem ment be neki. Nagyon nehéz volt a szex, stresszes. Nekem a picit tágabb nőkkel jobb. De hogy ellen példát is mondjak, volt annyira tág partnerem is, hogy tényleg harangozni tudtam benne, az se volt kielégítő egyikünk számára sem. Az igazság valahol a kettő között van.
2023. máj. 30. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
#6 baszki meggyőztél
2023. máj. 30. 15:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Se a szűk, se a tág. Bár ha szűk az nagy eséllyel stresszes. Ott jobban kell az érzelmi dolgokra hatni, nem kell kapkodni.
2023. jún. 2. 00:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!