Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok hagyott el bennetek a párotok fétisetek miatt? Vagy a beszálló megtetszett neki és lelépett vele? Tudtatok utána újabb cuckold kapcsolatot kialakitani?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert szerintem ilyen kapcsolatban ez hamar előfordulhat.2023. máj. 29. 20:50
31/36 anonim válasza:
30-as egyetértünk! Viszont az utóbbi időben elkezdtem hallgatni Pollili YouTube videóit. Az ő stílusát viszont kifejezetten szeretem. Épp azért, mert ő egy civili. Érthetően fogalmaz, nem olyan nyakatekert módon, és még okosakat is mond. Szerintem!
32/36 anonim válasza:
30 -asnak üzenem, a 31 es hozzászülásommmal korábban én voltam a 10 es :) Csak ez valahogy lemaradt...
33/36 anonim válasza:
"Ha egy nőt jól megdugnak, az szerelmes lesz!"
Ehhez nem kell coach, sem kócs, semmi szexuál tanácsadó, sem semmi. Elég az élet.
34/36 anonim válasza:
Én is azt tudom írni, hogy ha jó a kapcsolat, nincs gond. Nekünk jó a kapcsolatunk és 10 éve már jól működik.
35/36 anonim válasza:
Nem hagyott el,viszont a másik sráccal külön is csinálta.
36/36 anonim válasza:
28# Beszéltél a feleségeddel, hogy mi okozhatta ezt a teljes személyiségváltozást? Mert amit leírsz az a szexualitás két véglete. A mindenre nyitottságból a teljes aszexualitásba váltani meglepő. Valami trauma, esetleg? Érdekelne még, hogy ettől még mint embert szereted? Azért kérdezem, mert azt írtad, MÉG nem váltatok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!