Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hétvégén felmegyek hozzá, filmezés a terv, megkért, aludjak ott. Készüljek, hogy lesz valami?
3 randink volt eddig és még csak az ölelésig jutottunk.
Nőként nem akarom kezdeményezni a csókot, ez valamiért mindig a férfiakra hárult eddig, de őt nem igazán értem, mert lelkes nagyon, de úgy tűnik nem akarja elsietni a dolgokat. Nagy váltás lenne, ha filmezés után most meg nekem esne kb.
Egy barátnőm járt már így, épp csak eljutottak a csókig amikor először ott aludt a srácnál. Semmi nem volt gyakorlatilag, mondjuk nem is maradtak együtt. Ezek szerint hiányzott a kémia.
Nem tudom mi lenne a megoldás, legyek nála rámenősebb? Erőltetni nem akarom, de a csókig jó lenne eljutni.
Amikor engem "ott aludni" hívtak, mindig volt szex. Volt aki kezdeményezett is, a kevésbé rámenősek célozgattak, kétértelműen viccelődtek, ilyesmi... De szándék mindig van, ez biztos, esetleg az óvatosabbak rád hagyják hogy irányíts.
34N
Hát elég sanszos meg is akar búbolni, a kérdés csak az hogy vezeti fel a dolgot. Mer-e megcsókolni, kezdeményezni vagy sem. Ha akarsz tőle valamit akkor legyél nyitott és nyugodtan mert "közeledni", jelzéseket adni.
Ja és vigyél gumit (hátha a pasi elfelejtette a nagy készülődésben, jobb ha nálad is van).
Kérdezd meg tőle hogy meg akar a b.szni.
Ez a tiszteséges egyenes hozzaállás.
Én ebben egyedi vagyok. Ha valakinek azt mondom alvás, akkor alvás. Volt, hogy azért dobtak mert nem volt semmi és olyan is, hogy az éj közepén másztak rám.
36 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!