Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ritkán találkozik olyannal akivel iszonyat erős a kémia ? Hányszor volt életében ? Nemet és kort is írjatok.
Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 22:21
11/21 anonim válasza:
Az aktív éveim alatt (15) két ilyen partnerem volt össz-vissz. Baromi ritka a "kémia".
12/21 anonim válasza:
Ahol nagyon erős kémia van a saját részről legalább is, olyankor nagyon erős az érzelem és nagyon fájdalmas a szakítás.
13/21 zol56 válasza:
Valóban nem sokszor.
Volt hogy csak egy véletlen egyszeri találkozás volt. Beszélgettünk, hallgattam a hangját és egyszerűen olyan vonzalom volt...
Tóbbszőr nem találkoztunk.
15/21 anonim válasza:
1* volt ilyen, a korkülönbség köztünk 15 év, a nő volt idősebb. (F40)
16/21 anonim válasza:
Egyszer volt … utána volt nekem is más neki is más, de ha volt alkalmunk akkor ( csúnya dolog persze) mindig megkerestük egymást mindegy hogy volt e valakink 🤷♀️ a kapcsolat a távolság miatt nem működött ( messze laktam nagyon) aztán egy ideje haza költöztem a kémia tokeletes a szex tökéletes azóta van egy gyönyörű kisfiunk és végre együtt vagyunk nyugisan.. rengeteg szexxel 😁
28/N 28/F
17/21 anonim válasza:
Talán háromszor eddigi életem során…
32/n
18/21 anonim válasza:
1-2 alkalommal a sokból. Meglepő de amúgy egyik esetben sem volt "csúcs" a csaj de mégis megvolt a nagyon erős szexuális vonzalom kölcsönösen. Egyoldalú esetben volt több is de az a kérdés vonatkozásában irreleváns. 36F
19/21 anonim válasza:
Férfi vagyok, olyan 20 nővel feküdtem le, és kb 50 nővel csak randiztam életemben. Nagyon ritka volt az olyan igazi erős kémia, és sok esetben csak én éreztem, nem volt kölcsönös, volt amikor meg csak a lány érezte és nem lehetett levakarni. Ahol kölcsönös volt, az kb 2-3 kapcsolat volt az összes közül, szóval nagyon alacsony az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!