Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, könnyű benneteket felszedni, mi kell hozzá, hogy érezzétek, hogy nektek kell egy pasi?
1-es hozzászóló vagyok. Ahogy mondtam saját mamám mondta neki a kocsi nagy és fekete, aki már szinte beszállni sem bir egy kocsiba olyan öreg. Nagyapámnak is volt autója igaz fehér. Azt is megmondta mamám, sosem kellene neki jogsi nélküli csávó (nem is volt olyanja)
Meg azt is, hogy kerüljem a nőket, mert mind csak pénzre megy. Akkor mit higyjek itt kamus férfiaknak, akik nőnek adják ki magukat, hogy védjék a nőket???
Bizony kell az a fekete Bömbi. Nekem nincs, nem is lesz, és nőm sem lesz soha.
A golddiggereket könnyű HA sok pénzed van. Bár a németből okosított használt 3-as bömössel csak bizonyos "körökben" leszel menő 😂
Az összes többi nőnél könnyű kalandra pasi nem boldogul, max. Férfi (nagybetűvel írva).
Tuti van valami a pasidban, ami pénzileg is fontos számodra.
Pénz nélkül NEM létezik szerelem. Diploma már alapból egy kis pénz (vagyon). Gazdagok a szülei, mert egyetemet kijárni nem ingyen van.
Nem létezik csupán a 2 szép szemedért szerelmes legyen beléd egy nő. Férfiak mások, ők a hajléktalan nőt is megkívánják, ha formás a popója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!