Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűkülhet össze a puncim?
Elnézést, nekem is idiótán hangzik a kérdés, de nem tudok másra gondolni.
Heti egy aktus az átlag, időnként kevesebb, de a minőségi szex hívei vagyunk. A napokban gyakoribb lett, viszont küszködünk a behatolással. A párom farka elég vastag, ez viszont csak a kapcsolatunk elején okozott gondot, amíg megszoktam. El vagyok lazulva, nedves vagyok, előjáték okés, akkor mi lehet a gond? Tisztára mintha nem férne belém. Fáj és nehézkes. 28 éves anya vagyok, szóval nem is az a gond, hogy alig kezdtem el szexuális életet élni.
Valaki találkozott már ilyesmivel? Ötletem sincs.
Megkérdezhetem, mikor szültél?
Szülés után vagyok 3 hónappal, nekem is fájdalmasabb a behatolás azóta.
Lassan három éve szültem. Szülés után sem volt ilyen panaszom.
Nem hinném, hogy mentális vagy lelki oka lenne. Nincs semmi bajom. Jól vagyok, jó a szexuális életünk is. Ha nem is heti 5-7, mint régen, szeretünk szexelni, és ilyenkor ki is maxoljuk. Szex miatt sose szorongtam.
Ha a nőgyógyász szerint minden okés akkor mentális oka van.
T'dod olyan ez mint a pasiknál a pszichés eredetű impotencia. Ráparázik, hogy nem áll fel -> stressz -> nem áll fel -> újabb kudarcélmény -> megerősíti (kondícionálja) a negatív folyamatot -> legközelebb még annyira sem áll fel.
Te ugyanennek a "játéknak" a női oldalát csinálod. Már eleve rágörcsölsz, hogy fájni fog, tudat alatt összeszorítod és az agyad minden ingert fájdalomként dekódol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!