Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők ! El tudnátok fogadni,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ! El tudnátok fogadni,hogy nagyon nehezen lesznek érzelmeim ,hosszú idő, évek és addig nem lenne vaginalis szex, csak anal vagy orális ? Majd érzelmekkel normál

Figyelt kérdés
2023. máj. 25. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, max mástól hallva, hogy ilyen kapcsolatban van.
2023. máj. 25. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Kizárt!!!!! És ez így ennyi felkiáltójelllel. Mondjuk én szex mániás vagyok, és ugye nem vagyunk egyformák. Vannak nők szép számmal akik keveset vagy egyáltalán nem igénylik. Mondjuk az kicsit fura nekem, hogy szexre nem vagy képes érzelmek nélkül, de orálra, pettingre, kapcsolara meg igen
2023. máj. 25. 19:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Oralnal inkább a no kényeztet
2023. máj. 25. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hú ez de sz.r
2023. máj. 25. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Valaminek lennie kell, amíg megunod a csajt, ugyebár? Aki ezt benyalja, meg is érdemel Téged.
2023. máj. 25. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt el tudom fogadni, ha hosszú ideig nincs vaginális szex, de azt nem ha ilyen hülye indok miatt.
2023. máj. 25. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó vicc.
2023. máj. 25. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul önző paraszt vagy csak kitalálsz köré egy kamut lol.
2023. máj. 25. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogyne. Nekem is nehezen lesznek érzelmeim, hosszú idő, évek. De addig nem lehet anál és orál sem. Csak vaginális szex.

Ember te gondolkozol is néha?!

2023. máj. 26. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!