Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mekkora volt az eddigi legkisebb pénisz amivel dolgotok volt, és milyen volt vele a szex?
Én egy relatíve idős szűz vagyok, akinek nagyon kicsi… De nem emiatt vagyok szűz, ez csak hab a tortán.
Tudom hogy maga a komplexus taszítóbb mint a kis méret, nekem csak enyhe komplexusom van, de hazudnék ha azt mondanám hogy nem félek attól hogy mi lesz amikor meglátja egy nő…
Igen, én is önbizalom hiányos “lúzer” srác vagyok mint még sokan rajtam kívül, de ha megnézzük a smink divatokat, a filterek népszerűségét, stb. akkor rájövünk, hogy még a kifejezetten szép lányok között is a legtöbben bizony önbizalom hiánnyal küzdenek, szóval ha lehet emiatt nem kérnék kioktatást, csak válaszokat a kérdésre…
Előre is köszi!
#2.
Köszi a választ!
Ez megnyugtató azért, hogy van akinek ez is elég.
Egyszer voltam érettségi előtt házibuliban, akkor először és utoljára életemben.
Fura, hogy egyáltalán elhívtak, mert leginkább csak a népszerű emberkéket hívtak el…
És volt ott pár ribi lány is, az egyiknek havonta új barátja volt…
És felelsz vagy merszeztek, én nem játszottam… A lényeg, hogy az egyik amúgy jóképű és sportos srácot kézzel kielégítette az egyik lány, de közben meg mindenki megalázta hogy milyen kicsi neki. És még hónapok hetekig szóba jött sokszor, hogy annak a srácnak milyen kicsi…
Nem tudom, hogy mekkora lehetett neki, de amúgy mellettem csinálták ezt a dolgot és az tuti, hogy az enyémnél nagyobb volt neki… :/
Mereven 7cm
Nem számít a méret, nem csak úgy lehet orgazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!