Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti lefeküdnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti lefeküdnétek olyan sráccal akinél tudod hogy házas, viszont tudna segíteni a hétköznapokban? Tőletek csak és kizárólag szexet akar, belemennétek vele?

Figyelt kérdés

2023. máj. 25. 06:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
4%

10

Persze hogy hozzászólhat, ahogy én is!

Kérlek ne mond már meg ki, mit ,és hogyan irhát.

Hadd használjam már úgy a fórumot ahogy jól esik.

Már Bocs...

2023. máj. 25. 09:06
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
#11 😂😂😂😂 na látod?
2023. máj. 25. 09:08
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Használjátok a fórumot nyugodtan, azért van. 😇
2023. máj. 25. 09:15
 14/22 anonim ***** válasza:
59%

12

Mit kéne látnom?

Én egy szóval sem mondtam hogy ne lehetne bármiről véleményed, de úgy fogalmaztál ,egy nem neked íródott hsz-re, mintha konkrétan Rólad lett volna szó: "téged az mit zavar, hogy én nem kezdek olyannal, aki házasságban él?? Hm?"

Én meg pont általánosságban, a jelenségről írtam,.

De ezt Te nem érted azóta sem.

Ezen nem segít a 4 darab smiley sem...

2023. máj. 25. 09:15
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

Nem egy társkeresőn vagyok fent és sajnos az a tapasztalatom, hogy egyre több az "anyagias" nő! Azért nő, mert nem csak a fiatalok, hanem az idősebbek is egyre többen így kezdik a beszélgetést. Persze tisztelet a kivételnek, de amig kb 10 éve 1-2%ban találkoztam ilyenekkel, manapság már 8-10% ilyen! Megmondom őszintén, gyűlölöm az ilyeneket akár lepontoztok, akár nem, mert amíg a "rendes" ősi foglalkozást űzők kint a szabadban áznak-fáznak, az ilyenek kényelmesen, otthon lesik a prédát.

Sosem fizetnék a szexért, de mégis becsülöm azokat, akik nem a neten, a melegben keresik meg a "betevőt".

2023. máj. 25. 09:25
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
#14, fogalmazhattam volna úgy is: téged az mit zavar, ha VALAKI nem kezd olyannal, aki házasságban él. ...csak nem gondoltam, hogy problémát okoz "átkonvertálni"... De ezek szerint nem mindenki képes olvasni a sorok között.
2023. máj. 25. 09:33
 17/22 A kérdező kommentje:

Sok nő adja itt a tökéleteset, de ha rá kínál egy pasi egy kis pénzt mindjárt....

Ami nem gond. Csak ne adja már mindenki hogy tökéletes.

2023. máj. 25. 10:18
 18/22 anonim ***** válasza:
63%

16

Vagy, ahelyett hogy máson kéred számon, hogy szó szerint értette azokat a szavakat amiket Te írtál, nem pedig ahogy szerinted kellett volna ,megtehetted volna hogy inkább Te fogalmazol érhetően ,egyértelműen

És akkor nem kell vadidegen embereknek "átkonvertálni" az írásodból semmit!:D

2023. máj. 25. 11:11
 19/22 anonim ***** válasza:
90%
6-os azért vagyok idióta, mert nem akartam pénzért adni a szüzességem? Igen dolgozni mentem, megoldottam az életemet. Volt egy mélypont és megoldottam anélkül, hogy lefeküdtem volna valakivel. Nem dolgozom ki a belem, az elején nehéz volt ez tény. De nem bántam meg, hogy nem lettem k.urv@.
2023. máj. 25. 11:47
 20/22 anonim ***** válasza:
#1 Hmm... kéne egy ilyen áldás. :D
2023. máj. 26. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!