Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti lefeküdnétek olyan sráccal akinél tudod hogy házas, viszont tudna segíteni a hétköznapokban? Tőletek csak és kizárólag szexet akar, belemennétek vele?
10
Persze hogy hozzászólhat, ahogy én is!
Kérlek ne mond már meg ki, mit ,és hogyan irhát.
Hadd használjam már úgy a fórumot ahogy jól esik.
Már Bocs...
12
Mit kéne látnom?
Én egy szóval sem mondtam hogy ne lehetne bármiről véleményed, de úgy fogalmaztál ,egy nem neked íródott hsz-re, mintha konkrétan Rólad lett volna szó: "téged az mit zavar, hogy én nem kezdek olyannal, aki házasságban él?? Hm?"
Én meg pont általánosságban, a jelenségről írtam,.
De ezt Te nem érted azóta sem.
Ezen nem segít a 4 darab smiley sem...
Nem egy társkeresőn vagyok fent és sajnos az a tapasztalatom, hogy egyre több az "anyagias" nő! Azért nő, mert nem csak a fiatalok, hanem az idősebbek is egyre többen így kezdik a beszélgetést. Persze tisztelet a kivételnek, de amig kb 10 éve 1-2%ban találkoztam ilyenekkel, manapság már 8-10% ilyen! Megmondom őszintén, gyűlölöm az ilyeneket akár lepontoztok, akár nem, mert amíg a "rendes" ősi foglalkozást űzők kint a szabadban áznak-fáznak, az ilyenek kényelmesen, otthon lesik a prédát.
Sosem fizetnék a szexért, de mégis becsülöm azokat, akik nem a neten, a melegben keresik meg a "betevőt".
Sok nő adja itt a tökéleteset, de ha rá kínál egy pasi egy kis pénzt mindjárt....
Ami nem gond. Csak ne adja már mindenki hogy tökéletes.
16
Vagy, ahelyett hogy máson kéred számon, hogy szó szerint értette azokat a szavakat amiket Te írtál, nem pedig ahogy szerinted kellett volna ,megtehetted volna hogy inkább Te fogalmazol érhetően ,egyértelműen
És akkor nem kell vadidegen embereknek "átkonvertálni" az írásodból semmit!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!