Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak beszélnek a szexről? A haverjaiknak? Minden részletet?

Soha nem beszélem ki ami a hálószobában történik.
Ha valamilyen csoda folytán mégis apró részletek elárulnék, akkor sem olyat, ami kellemetlenül érintheti a párom.

Mi a baráti társaságban csak nagyon nagy vonalakban, a jó volt? Jó volt szintén. De a feleségem ő a barátnői el kb mindent
31

A szex csak rám és arra tartozik, akivel csinálom. Fura lenne "idegenekkel" megbeszélni.
Szerintem az egy olyan helyzet amit az ember a párjával él meg, nem más véleménye a mérce.
Lehet nekem az izgató ami neki nem és fordítva. Most akkor az alapján válogassam meg az ismerőseimet, hogy ki mit szeret egy olyan területen amit együtt nyilván sose fogunk csinálni? Sok értelme nem lenne. Mi van, ha egy munkatársam pl meleg? Vagy a feleségével az a fétisük, hogy spenótot hánynak egymásra? Vagy egyik a vékony, másik a sportos, harmadik a kövér nőhet szereti? Most akkor én éljem abba bele magam amit mondanak, vagy kerüljem el őket ha nem tetszik?
Ezek magánügyek. Az ember élje úgy az életét, hogy az a számára fontosak örömére legyen, a többinek pedig ne ártson.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!