Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar egy csomó 50+-os férfi az smpixien?
Figyelt kérdés
Azok a vínek mit akarnak ,fel sem áll már nekik nem?2023. máj. 23. 13:12
1/19 anonim válasza:
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, igaz-e?
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2/19 anonim válasza:
Ezt te hogy állíthatod, hogy nem áll fel nekik. Megnyugtatlak,bizony fel áll. Tehát 🤫
3/19 anonim válasza:
Most az zavar, hogy csaj vagy és rád írnak, vagy pasi vagy és így nagyobb a konkurencia? :D
4/19 anonim válasza:
Hogy feláll-e vagy sem az nem csak az életkor függvénye!
5/19 anonim válasza:
Kielégíteni azokat a csajokat, akiket te nem tudtál.
6/19 A kérdező kommentje:
A kis löttyedt farkukkal
2023. máj. 23. 14:36
7/19 anonim válasza:
Most már legalább látszik, hogy pasi vagy, akinek nem jut punci, hiába hiszi magáról, hogy ő Herkules. :D
8/19 anonim válasza:
Én a 20-as fiúk mit akarnak ott? :D
Mondom úgy, hogy talán 24 lehettem amikor először regeltem oda és 2 partnerem volt akkor onnan, később még mással is találkoztam.
Nem tudom mennyire működik nekik a szerszám, de gondolom csajozni/pasizni akarnak ott.
9/19 A kérdező kommentje:
Egy 20évesnek szerinted nem jobban megy mint egy 50esnek?
2023. máj. 23. 15:13
10/19 anonim válasza:
De, 3.2.1 már kész is van. 😂
Nem húzza az időt, se előtte, se utána, se közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!