Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szeretitek ha egy nő szerelmes,bújós hangulatban van és ki is mutatja az érzéseit? Ha mondja,hogy szeret?
Nekem a szívességek az elsődleges szeretetnyelvem. Azt szeretem, ha szívességekkel fejezi ki főleg. A testi érintés is fontos, ha épp alkalmas, akkor jöhet a simogatás, bújás, ölelgetés azt is igénylem, viszont ha nem érek rá, akkor lehetőleg mellőzze.
Mondhatni is mondhatja, de nem ebből fogom érezni a szeretetét.
De jó, hogy eddig szinte minden pasi azt írta, hogy szereti.☺️
Én is ilyen vagyok, szeretek bújni, ölelni, kifejezni a szeretetemet, csak mindig visszafogom magam, mert nem tudom hogy a pasiknak ez mennyire teher.🤷
#7 Én is ilyen vagyok pasiban, csak a nőknek ez túl nyálas. 🙃
27F
Imádom.
Persze ha szeretem csak akkor.
Szexkapcsolatban nem
#8:
Szexkapcsolat mellett van párkapcsolatod?
Nekem lazább akkor van, amikor nincs komolyabb és ilyenkor igénylem az aktuális partnertől azt amit a barátnőtől lehetne megkapni, persze ha vevő erre.
9
Nem volt ilyen a kérdésben.
Úgy mondom hogy volt szexkapcsolatom és ott a nő bújt meg ölelt szex után.
Nem tetszett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!