Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon prémes a fenekem, akkor most az egész testemet szőrteleníti kell? Vagy mit gondoltok lányok?
Alapvetően szeretem a szőrt a felsőtestemen, mert se nem túl sok, se nem túl kevés…
A fanszőrzetem az már durva, szerintem egy vagyok a tízezerből olyan szinten szőrös. De az nem baj, mert azt lehet rövidre trimmelni, pont olyan hosszúra hogy ne szúrjon, de ne is legyen zavaró…
Viszont a fenekem is extrém szőrös, sőt nem is szőrös, hanem bundás…
Nemrég volt egy alkalmim és a lány orálisan kényeztetett, én álltam, Ő térdelt, amikor meg akarta simogatni a fenekemet, de ahogy hozzáért, rögtön elkapta a kezét és láttam a szemében a halálfélelmet.
Gondoltam rá, hogy akkor le borotválom, de elég melós lenne…
Így arra jutottam hogy el kéne mennem gyantáztatni, na de ha ott full csupasz leszek, akkor furcsa lenne a kontraszt, nem?
Hogy a többi részem meg szőrös. :/
Én szeretem a többi szőröm, de a fenekemen a szőrnek mennie kell…
Most akkor szőrtelenítsek inkább mindenhol?
“de nem úgy ám hogy hirtelen váltás van a szőr hosszúságában.”
Ezt hogy érted? Nem értem.
Am köszi a választ!
#2.
Woodmannál sokkal sokkal szőrösebb vagyok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!