Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nagyon prémes a fenekem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon prémes a fenekem, akkor most az egész testemet szőrteleníti kell? Vagy mit gondoltok lányok?

Figyelt kérdés

Alapvetően szeretem a szőrt a felsőtestemen, mert se nem túl sok, se nem túl kevés…

A fanszőrzetem az már durva, szerintem egy vagyok a tízezerből olyan szinten szőrös. De az nem baj, mert azt lehet rövidre trimmelni, pont olyan hosszúra hogy ne szúrjon, de ne is legyen zavaró…

Viszont a fenekem is extrém szőrös, sőt nem is szőrös, hanem bundás…

Nemrég volt egy alkalmim és a lány orálisan kényeztetett, én álltam, Ő térdelt, amikor meg akarta simogatni a fenekemet, de ahogy hozzáért, rögtön elkapta a kezét és láttam a szemében a halálfélelmet.

Gondoltam rá, hogy akkor le borotválom, de elég melós lenne…

Így arra jutottam hogy el kéne mennem gyantáztatni, na de ha ott full csupasz leszek, akkor furcsa lenne a kontraszt, nem?

Hogy a többi részem meg szőrös. :/

Én szeretem a többi szőröm, de a fenekemen a szőrnek mennie kell…

Most akkor szőrtelenítsek inkább mindenhol?

2023. máj. 21. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, nem tudom mit gondolnak. Azt viszont tudom én mit szoktam tenni: hajnyíróval rövidítem, de nem úgy ám hogy hirtelen váltás van a szőr hosszúságában.
2023. máj. 21. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Te vagy II. Anál Pápa eljövetele, a hongrois woodman.
2023. máj. 21. 16:13
 3/6 A kérdező kommentje:

“de nem úgy ám hogy hirtelen váltás van a szőr hosszúságában.”

Ezt hogy érted? Nem értem.

Am köszi a választ!

2023. máj. 21. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem hogy pl nem azt csinálom hogy a seggem napkorongként fénylik, a gatya vonala alatt a combom meg hirtelen Csubakka.
2023. máj. 21. 16:15
 5/6 A kérdező kommentje:

#2.

Woodmannál sokkal sokkal szőrösebb vagyok ott.

2023. máj. 21. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Kis lángon perzseld le...
2023. máj. 21. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!