Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan érdemes kamagrát venni?
Figyelt kérdés
A szexshopos potencianövelők gagyik, nincs semmi hatásuk (XXL power, boom boom, strongfire, stb).
Találtam pár weboldalt, ezek közül rendelt már valaki?
kamagra-rendeles.com
kamagrarendelesgyorsan.com
Tudtok valami tuti helyet vagy árul valaki?
Ha valaki nem akarja itt leírni akkor jöhet pm is.
2023. máj. 21. 15:03
1/4 anonim válasza:
Menj ki Angliába, ott leveszed a patikában a polcról az eredeti viagrát, aztán csá…
Hozol haza 2-3 dobozzal, nem fog senki át kutatni, aztán ha beválik és kell, akkor keresel itthon egy orvost aki hajlandó felírni… Kamut, kamu gyanús terméket ne vegyél mert az a legkisebb baj ha nem hat és kidobtad a pénzt, nagyobb ha leáll a szíved.
2/4 anonim válasza:
Mármint ez kicsit félreérthető, nem azt akartam ezzel mondani, hogy kinn lopd el, hanem hogy recept nélkül megveheted.
4/4 anonim válasza:
Én indiai gyártásút rendeltem régen, de nem tudom ajánlani a céget mert állandóan változtak az elérhetőségeik. De olyasmi nevei voltak amiket te is írtál. A gyógyszer hatott, és mindig megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!