Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kiszemeltem nagyon szexmániá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kiszemeltem nagyon szexmániás, sok pénze van, és 2000 olcsó hatású nőt követ instagramon. Lehet, hogy k..vázik?

Figyelt kérdés

Sokszor beszélünk mostmár a szexről, a távolság miatt még nem tudtuk összehozni, de nem is titkolja, hogy rengeteg fétise van és neki nagyon fontos a szex az életében. Már mindenféle képet küldtem neki, ilyen harisnya olyan magassarkú...

És most ledöbbenten vettem észre, hogy instagramon 1990 követése van, aminek 95%-a magamutogató nő. És olyan képek alatt is látom a like jelét, ahol mondjuk egy narancsbőrös 40-es anyuka fotózza telibe a fenekét, vagy ahol egy kórosan sovány lány fotózza a pattanásos mellét, tehát minden ami szembe jön és nő, az neki tetszik... Akár cigány, akár kínai, modell, vagy elhízott alaktalan nő, ha kint van egy kis bőr a képen már ott van alatta, hogy likeolta.. De számomra a szám is megdöbbentő, és ez naponta 10-esével emelkedik.

Hihetetlenül kiábrándultam belőle, mert amúgy egy nagyon igényes férfiról beszélünk, sok pénze van, vállalkozása, tehát nem értem...

Ha tényleg ennyire szexmániás, és már lassan 2 éve szingli, feltehetően k..vázhat is?

Hogy kérdezzem meg tőle?

Bár lehet hogy annyira már nem is érdekelne a válasza, mert ettől így alapból most felfordult a gyomrom.

2023. máj. 21. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Akkor engedd el. Már kiábrándult belőle. Ez már nem fog pozitív irányba fordulni.
2023. máj. 21. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem krvazik hanem olyan naiv lányokat szed össze mint te ingyen
2023. máj. 21. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hanem biztosan prostizik.
2023. máj. 21. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

Mit csnáljon,hogy jó legyen neked?Orgonázzon a vasárnapi szentmisén?

Mit érdekel téged hogy kit követ vagy nem követ?

Egyaltalán mit ellenőrizgeted mások profilját vagy internetes szokásait?Húzod a reckákat a faladon ,hogy hány nőt nézett meg??

Semmi közöd hozzá egyelőre!Nem a férjed de még a barátod sem, mert nem volt semmi köztetek!

Ha később valami cseszteti a csőrödet ,akkor meg meg lehet beszélni.

Én is likeolok autókat mégse veszem meg őket!!

Attol mert nyom egy likeot még nem követett el semmit ellened.Legtöbb férfinek ez csupán passzió!Vagy szerinted mind a 20 ezer lajkoló , vagy követő meg is dugja a csajt mert likeolta?

Amúgy meg szerintem jobban is jár ha nem jön össze egy ilyen házisárkánnyal mint te!Mi lesz később?Kamerát szereltetsz a farkára??Lesz telefonja amit használhat vagy az engedelyed és felügyeleted mellet tarthat magánál?

OMG

2023. máj. 21. 11:33
 5/5 Noren1989 ***** válasza:
Az e heti lottónyertes pedig: a Kérdezőnk.
2023. máj. 21. 16:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!