Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett feleségem számára szerintetek fogok tudni szexpartnert találni ?
Figyelt kérdés
Az a célom hogy oldjam a gátlásait, és kihozzam belőle a ribizlit amennyire csak lehet. Szeret szexelni egyébként. :)2023. máj. 19. 23:01
21/26 anonim válasza:
Megbezséltétek rendben van és mit beszéltetek meg,ő mit mondott? Te akarsz választani szerintem ő döntse el ki legyen az illető. Cuckoldot meg hármast szeretnél,ezeket te szeretnéd ő is szeretné? Azért az ő véleményét és kivánságait is vedd figyelembe nehogy kihasználva érezze magát! Molett az nem gond hány cm magas kg? Az enyém 170cm 80kg,egyesek szerint kövér mások szerint molett.
22/26 anonim válasza:
21. Teltkarcsú, ha egyenletesen van rajta minden husi. Én is ilyen vagyok, de már nem küzdök azért hogy mindenkinek ez legyen az ideál.
Ha ő szeretné, hajrá. De legyen az ő döntése, ne a tiéd.
23/26 anonim válasza:
Én szívesen megdugnám az asszonyt :D
24/26 anonim válasza:
Nyugi, ne aggódj, biztos fogtok ti is találni neki valakit. Az enyém is molett, mégis sorban álltak az ágy előtt bevetésre készen.
25/26 anonim válasza:
# 24-es ha én is beállnék a sorba hányadik lennék. Persze viccből kérdezem,én is cuckold vagyok,jópofa játéknak vesszük az egészet.másképp nem is működne. Kérdező mire jutottatok?
26/26 anonim válasza:
Mi is keresünk kövér (100 kg) barátnőmmel szexpartnert. :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!