Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Molett feleségem számára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molett feleségem számára szerintetek fogok tudni szexpartnert találni ?

Figyelt kérdés
Az a célom hogy oldjam a gátlásait, és kihozzam belőle a ribizlit amennyire csak lehet. Szeret szexelni egyébként. :)

2023. máj. 19. 23:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Megbezséltétek rendben van és mit beszéltetek meg,ő mit mondott? Te akarsz választani szerintem ő döntse el ki legyen az illető. Cuckoldot meg hármast szeretnél,ezeket te szeretnéd ő is szeretné? Azért az ő véleményét és kivánságait is vedd figyelembe nehogy kihasználva érezze magát! Molett az nem gond hány cm magas kg? Az enyém 170cm 80kg,egyesek szerint kövér mások szerint molett.
2023. máj. 21. 16:09
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

21. Teltkarcsú, ha egyenletesen van rajta minden husi. Én is ilyen vagyok, de már nem küzdök azért hogy mindenkinek ez legyen az ideál.

Ha ő szeretné, hajrá. De legyen az ő döntése, ne a tiéd.

2023. máj. 21. 16:25
 23/26 anonim ***** válasza:
82%
Én szívesen megdugnám az asszonyt :D
2023. jún. 1. 08:20
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ne aggódj, biztos fogtok ti is találni neki valakit. Az enyém is molett, mégis sorban álltak az ágy előtt bevetésre készen.
2023. jún. 2. 21:36
 25/26 anonim ***** válasza:
# 24-es ha én is beállnék a sorba hányadik lennék. Persze viccből kérdezem,én is cuckold vagyok,jópofa játéknak vesszük az egészet.másképp nem is működne. Kérdező mire jutottatok?
2023. jún. 4. 22:31
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi is keresünk kövér (100 kg) barátnőmmel szexpartnert. :)

26F

2023. júl. 20. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!