Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalás, ha mást fenekelek el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, ha mást fenekelek el?

Figyelt kérdés

A barátnőm is szereti, egy ideig élvezi is, de van egy pont, miután nem jó neki. Én ezt maximálisan tiszteletben tartom, pedig ilyenkor lendülök bele igazán, szívesen folytatnám.

Általában ő hozza fel, hogy rossz volt és igényli a verést. Mindig meghozza a kedvem, de a szadi hajlamom sosem elégül ki igazán.

Nálam ez tökéletesen működik szex nélkül is, ezért arra gondoltam, hogy keresek egy olyan nőt, aki csak a fenekelést élvezi, élvezné. Nem kéne vele szexelni.

Na most, két kérdésem van:

- ez megcsalás lenne?

- lehet egyáltalán olyan nőt találni, akinek ez önmagában elég volna?

2+1

milyen platformok vannak erre?

2023. máj. 17. 17:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
.*
2023. máj. 26. 17:30
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
20as miért?? Ezért nem kell nekrm egy pasas sem
2023. máj. 26. 19:17
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

22es én színész vagyok a színpadi csók egyfajta arc puszi a szájhoz közel semmi köze ahhoz a csókhoz amit a páromnak adok

De hamár itt tartunk a színházban van olyan hogy rácsap a másik fenekére a színész de nem fekteti le a combjára és veri vörösre ahogy a párját otthon

2023. máj. 26. 21:53
 24/25 anonim ***** válasza:
51%
Gusztustalan
2023. máj. 27. 08:03
 25/25 anonim ***** válasza:
54%
Ha én lennék a párod, tuti meg tudnánk beszélni a dolgot. De ha a tudtom nélkül tennéd, az biztos, hogy egy hétig nem kapnál p.nát, de valószínű nem is tudnál rá gondolni, mert hólyagosra verném a hátsódat. Sőt, még a talpadra is kapnál, hogy ne csak ülni, állni se tudj. ;)
2023. jún. 9. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!