Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti miért szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti miért szeretitek mutogatni a péniszeteket?

Figyelt kérdés
Több férfitól kaptam már kéretleül fotót a farkáról engem mondjuk pont nem zavar magamban meg is állapítom ha szép, de onnantól már nem tudok pasiként tekinteni rá. Sok lányt viszont ez zavar is, nektek ez miért jó? 21/L
2023. máj. 17. 09:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Akkor nem küldök ha nem akarod, pedig szép.
2023. máj. 17. 09:35
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

Én nem szoktam mutogatni, még azok közül is kevesen kaptak róla képet akikkel szexeltem és találkoztunk.

A kedvenc ilyen történetem, hogy én férfi vagyok ugye és chat oldalon kaptam egy ilyet...a hülyének az arca volt a profil képe, aztán amit küldött ott meg a farokképe. A napiszaros fenyegetéssel úgy ráijesztettem, hogy fülét, farkát behúzva (haha) menekült, leszedte a képét és szerintem azóta törölte is magát.

Nagyon ostobák egyesek akik mutogatják magukat, főleg azok még szánalmasabbak akik még kamuval nyomják.

2023. máj. 17. 09:36
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Mert azt hiszik, hogy mi nők is olyannyira vizuális típusok vagyunk, mint ők és felizgat minket egy csupasz pöcs.

Holott kicsit sincs így. Nyilván vannak olyan nők, akiknek mindegy csak farok legyen, de egy átlag, normális értékrendű nő számára egy csupasz farok látványa épp annyira izgató, mint egy vödör trágya.

Képtelenek felfogni ezt a dolgot, pedig milliószor le lett írva ez is, és nem annyira bonyolult, hogy ne lehessen megérteni

2023. máj. 17. 09:38
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Én sem szoktam csak úgy. Ha esetleg küldtem is lánynak, akkor sem kéretlenül, meg viszonozták is.
2023. máj. 17. 09:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Úgy nem szeretem, de viszont öltözőben szeretem ha megnézik
2023. máj. 17. 09:39
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Nyilvánvalóan azért, mert szexuális élvezetet okoz az ha valaki látja a péniszüket. Még akkor is ha nem tudja hogy ki látta, vagy hogy egyáltalán bárki megnézte-e a feltöltött képet.
2023. máj. 17. 09:42
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Bezzeg minket férfiakat nem zavarna ha a nők küldözhgetnék a punci képeket. Ebben is jobbak, okosabbak, megértőbbek vagyunk.
2023. máj. 17. 09:46
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem mutogatni.. mindog is parasztságnak éreztem. Amikor pedig kérték akkor bizalmatlan voltam.
2023. máj. 17. 09:48
 9/17 anonim ***** válasza:

#7:

Én szoktam kapni, elég perverz videókat is mégsem mutogatom a farkamat fűnek-fának.

2023. máj. 17. 09:51
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
Mert nagy.
2023. máj. 17. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!